Survivor 5: «Ο λόγος που έφυγα από το παιχνίδι...» - Ο Απόστολος Ρουβάς "σπάει" τη σιωπή του

«Συναισθηματικά ήμουν πολύ πιεσμένος και φορτισμένος συναισθηματικά»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Ο λόγος που έφυγα από το παιχνίδι...» - Ο Απόστολος Ρουβάς

Καλεσμένος στην εκπομπή Love it βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (20/5) ο Απόστολος Ρουβάς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην δύσκολη ψυχολογική κατάσταση που είχε μέσα στο παιχνίδι τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ και ο ίδιος είχε ξεκαθαρίσει πως ήθελε πολύ να αποχωρήσει προς το τέλος.

Αποκαλυπτικός ο Απόστολος Ρουβάς

«Αυτό που μου έλειψε περισσότερο ήταν οι δικοί μου άνθρωποι. Είχα τεράστια ανάγκη να τους ζήσω λίγο, έχω απίστευτη ανάγκη για ξεκούραση γιατί νιώθω ότι το κορμί μου να με έχει εγκαταλείψει. Τον τελευταίο καιρό έτρεχα στα αγωνίσματα με ψυχή κυρίως και με σώμα ελάχιστα. Έχασα αρκετά κιλά, έχασα 10 κιλά. Οι πρώτοι δύο μήνες ήταν εξοντωτικοί.

Δεν με ενδιέφερε ποτέ τι εικόνα έβγαλα προς τα έξω. Αυτή τη στιγμή θέλω να ξεκουραστώ. Έχω δει κάποια συγκεκριμένα πράγματα από προσωπικές μου συνεντεύξεις. Η αλήθεια είναι ότι ο λόγος που έφυγα από το παιχνίδι, εκτός του ότι ψηφίστηκα, είναι γιατί εν μέρει το εξέφρασα ότι δεν περνάω καλά και θέλω να βγω. Συναισθηματικά ήμουν πολύ πιεσμένος και φορτισμένος συναισθηματικά», είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Ρουβάς.

Η Δανάη Μπάρκα μιλά πρώτη φορά για την πορεία του Απόστολου στο παιχνίδι

Λίγες μόνο μέρες πέρασαν μετά την αποχώρηση του Απόστολου Ρουβά από το Survivor, ενός παίκτη που το κοινό αγάπησε ιδιαίτερα για το ήθος που έδειξε και τον χαρακτήρα του σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο πρώην παίκτης επέστρεψε και στο Instagram και έκανε ένα post εκφράζοντας τα συναισθήματά του για την πορεία του στο Survivor και όσα έζησε εκεί.

Κάτω από το ποστ ωστόσο είδαμε σχόλιο της Δανάης Μπάρκα, η οποία δεν εξέφρασε ποτέ δημόσια τη γνώμη της για την πορεία του Απόστολου στο Survivor, φρόντισε όμως με ένα σχόλιο να τον επιβραβεύσει για τη συμπεριφορά του στο ριάλιτι.

«Αποστολάκο μας!! Ήσουν ακριβώς όπως σε ξέρουμε! Αυθεντικός, διακριτικός, καλός με όλους και ειλικρινής …κι αυτό είναι το πιο σημαντικό! Μπράβο, μπράβο, μπράβο».

 Η Δανάη Μπάρκα μιλά πρώτη φορά για την πορεία του Απόστολου στο παιχνίδι