Νύφη για δεύτερη φορά η Κατερίνα Στικούδη 4 χρόνια μετά τον γάμο της με τον Βαγγέλη Σερίφη

Όχι, δεν χώρισαν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νύφη για δεύτερη φορά η Κατερίνα Στικούδη 4 χρόνια μετά τον γάμο της με τον Βαγγέλη Σερίφη

Η Κατερίνα Στικούδη παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Βαγγέλη Σερίφη, τέσσερα χρόνια πριν και αναπόλησε αυτή τη στιγμή. Αφορμή στάθηκε η πρόβα νυφικού που πραγματοποίησε για το σόου "Yes I do", όπως συνέβη και με την Νικολέττα Ράλλη, και θέλησε να το μοιραστεί μέσα από μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το σόου, όμως πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19/5 και το νυφικό που φόρεσε εν τέλει της ταίριαζε τόσο πολύ που η εμφάνισή της τράβηξε όλα τα βλέμματα και όλοι την χειροκρότησαν την ώρα που περπατούσε στην πασαρέλα. Ήταν ντυμένο όλο με δαντέλα, με διάφανες λεπτομέριες στο μπούστο και στα πλευρά, αλλά και στο κάτω μέρος του φορέματος. Το αποτέλεσμα ήταν εκθαμβωτικό.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Στικούδη και η εμφάνισή της στην πασαρέλα με το νυφικό

«Πέρασαν 4 χρόνια από την ημέρα που ζήσαμε αυτό το μοναδικό πάρτι αγάπης στο Μορφάτι Θεσπρωτίας με οικογένεια, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα… Φόρεσα ξανά νυφικό και ένιωσα λες και θα το ξαναζήσω (φυσικά με τον ίδιο γαμπρό) Πες το @yesidogr και πέρνα καλά! Μην κολλάς σε προσκλήσεις, λουλούδια και πυροτεχνήματα! Ζήσε τη στιγμή», έγραψε η τραγουδίστρια.

Κατερίνα Στικούδη

Η Κατερίνα Στικούδη ξανά με νυφικό

Η Κατερίνα Στικούδη στο Yes I do

Ντυμένοι ασορτί και χαμογελαστοί το μοντέλο και ο Σερίφης στους δρόμους της Αθήνας

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και μετά την απόκτηση του παιδιού τους οι κοινές τους εμφανίσεις σπανίζουν. Ο φωτογραφικός φακός, όμως, κατάφερε να τους εντοπίσει σε μία έξοδό τους, όπου και οι δύο ήταν πανέμορφοι και το χαμόγελο δεν έφευγε από το πρόσωπό τους.

Ντυμένοι ασορτί, με κόκκινα αθλητικά μπλουζάκια, που θυμίζουν ομάδα ράγκμπι, με λευκές μακρυμάνικες μπλούζες εσωτερικά και τζιν παντελόνι έκλεψαν τις εντυπώσεις και τα βλέμματα στράφηκαν πάνω τους. Την διαφορά έκανε ο σερίφης που το παντελόνι του δεν ήταν ένα απλό τζιν, αλλά ολόσωμη φόρμα, ενώ η Στικούδη φορούσε ένα κοντό σορτσάκι, ένα διχτυωτό καλσόν και ψηλές λευκές μπότες. Μάλιστα, η ίδια είναι πιο αδύνατη από ποτέ.

Οι δυο τους εντοπίστηκαν στο Αιγάλεω και απ' ότι φαίνεται δεν έχει αλλάξει τίποτα ανάμεσά τους, ενώ ο γιος τους Βύρωνας έχει κάνει τον έρωτά τους ακόμη πιο δυνατό.

Η κοινή έξοδος του Βαγγέλη Σερίφη και της Κατερίνας ΣτικούδηΚατερίνα Στικούδη - Βαγγέλης Σερίφης