«Έχω δεχθεί πολλά και...» - Η αναφορά της Έλενα Παπαρίζου στα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει

«Είμαι πιο δυνατή από κάποια λόγια»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έχω δεχθεί πολλά και...» -  Η αναφορά της Έλενα Παπαρίζου στα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει

Στην κάμερα της εκπομπής Love It και την δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού μίλησε το πρωί της Παρασκευής 20/5 η Έλενα Παπαρίζου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην επανασύνδεση των Antique, τον έρωτα και την συμβίωση με τον σύζυγο της, στα σχόλια που δέχεται στα social media αλλά και στην πλαστική που έχει κάνει.

Αφοπλιστική η Έλενα Παπαρίζου για τα σχόλια που δέχεται

«Η επανασύνδεση των Antique ήταν πάρα πολύ συναισθηματική γιατί μαζί με τον Νίκο Παναγιωτίδη ήταν η αρχή μας. Δηλαδή ήμουν εγώ 17 και ο Νίκος 22 χρονών, ήμασταν παιδιά με εντελώς διαφορετικά background. Κάναμε την διακοπή, η οποία βέβαια διήρκεσε για αρκετά χρόνια και όταν ανταμωθήκαμε ξανά το 2019 πήραμε την κοινή απόφαση ότι πρέπει να κάνουμε μια επανασύνδεση. Είχαμε διαλέξει και το τραγούδι και νομίζω ότι έχουμε ακόμα αυτή την αθωότητα της αρχής και πάλι.

Ο έρωτας και η αγάπη είναι λογικό να συμβαδίζουν παράλληλα. Υπάρχουν περίοδοι που είσαι πιο πολύ ερωτευμένος και άλλοι που είσαι λιγότερο ερωτευμένος. Κανείς δεν έχει πει ότι η ζωή αυτή είναι εύκολη. Πρέπει να αγωνιζόμαστε για να είναι μια σχέση καλή. Εννοείται πως είναι ο σύζυγος μου υποστηρικτικός με τα όνειρα μου γιατί είναι και αυτός ένας άνθρωπος που έχει τα όνειρα του και τους στόχους του. Συμβαδίζουμε μαζί, εννοείται ότι τα συζητάμε και πολλές φορές προλαβαίνει ο άλλος να πει την άποψη χωρίς να ρωτήσει ο άλλος γιατί έτσι κάνουν οι σύζυγοι.

Είναι περίεργη η φάση με την ελευθερία στο διαδίκτυο. Έχω δεχθεί πολλά και διάφορα σχόλια στα social media αλλά δεν με απασχολούν. Είμαι πιο δυνατή από κάποια λόγια» ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλενα Παπαρίζου.

Η Έλενα Παπαρίζου με ανανεωμένο look και εντυπωσιακό κοστούμι

Όσο η διαμάχη της με τον Τόνυ Μαυρίδη βρίσκεται σε εξέλιξη, η Έλενα Παπαρίζου εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό σε μία επίσημη εκδήλωση και η εμφάνισή της ήταν ονειρική. Μπορεί το κοστούμι να είναι μία εύκολη λύση, αλλά δεν παύει να αποτελεί ένα ολοκληρωμένο και σικάτο look, ειδικά εάν συνδυαστεί με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Με ένα μπεζ κοστούμι, λοιπόν, με σακάκι σε φαρδιά γραμμή παρουσιάστηκε η τραγουδίστρια. Φόρεσε ένα ριγέ πουκάμισο, που συμπεριλάμβανε τα χρώματα του μπεζ και του γαλάζιου σε διαφορετικές αποχρώσεις, ενώ τα ασεξουάρ της ήταν επίσης μπεζ, δημιουργώντας ένα ήσυχο αλλά εντυπωσιακό outfit. Δεν χρειάζονται πάντα έντονα χρώματα και σχέδια για να τραβήξεις τα βλέμματα.

Ας σταθούμε, όμως, και στα μαλλιά της, τα οποία είναι πιο ξανθά από ποτέ. Η ρίζα των μαλλιών της είναι στο φυσικό της χρώμα, όμως προχωρώντας το βλέμμα πιο κάτω το ξανθό χρώμα κάνει έντονη αντίθεση. Η μέθοδος του μπαλαγιάζ είναι για άλλη μία φορά η έξυπνη λύση για να αλλάξεις την εμφάνισή σου χωρίς πολλές αρνητικές συνέπειες στην φυσική τρίχα.

Το μακιγιάζ της κινήθηκε σε γήινους τόνους, με ανοιχτή καφέ σκία, ροδακινί απόχρωση στα μάγουλα και διακριτικά nude χείλη.

Έλενα Παπαρίζου

Το look της Έλενας Παπαρίζου

Η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου