Το βίντεο της Κάτιας Ζυγούλη μέσα από το δωμάτιο της κόρης της που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Θα βοηθήσει πολλές μαμάδες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το βίντεο της Κάτιας Ζυγούλη μέσα από το δωμάτιο της κόρης της που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Η Κάτια Ζυγούλη μπορεί να μην βρίσκεται στο προσκήνιο, προτιμώντας να κρατά χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού θέλει να δίνει περισσότερο προσοχή στα παιδιά της, ωστόσο, στο Youtube το προφίλ που διατηρεί προκαλεί χαμό.

Το κανάλι της στο Youtube, όπου μοιράζεται διάφορα tips για την διατροφή και το σπίτι (γενικά πράγματα που αφορούν την γυναίκα) έχει 66,515 subscribers.

Πρόσφατα λοιπόν, ένα βίντεο που δημοσίευσε κάνει το γύρο του διαδικτύου! Σε αυτό, βλέπουμε την Κάτια Ζυγούλη στο δωμάτιο της κόρης της (δείτε και την κουζίνα) να κάνει ξεκαθάρισμα της ντουλάπας τώρα ειδικά που ήρθε η εποχή για να μαζέψουμε όλα τα χειμωνιάτικα και να κατεβάσουμε τα καλοκαιρινά. Το εν λόγω βίντεο έχει πάνω απο 60 χιλιάδες προβολές.

Αυτό είναι το βίντεο της Κάτιας Ζυγούλη που ανέβασε στο Youtube

Περισσότερα στιγμιότυπα μέσα από το σπίτι Ζυγούλη - Ρουβά

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια, την οποία στεγάζουν σε ένα πανέμορφο σπίτι λίγο πιο έξω από την Αθήνα και συγκεκριμένα στο Νέο Βουτζά. Αρκετά συχνά και οι δυο δημοσιεύουν κυρίως στο Instagram, φωτογραφίες από την πανέμορφη οικία τους, δίνοντας μια γεύση στους διαδικτυακούς τους φίλους από την καθημερινότητα στο σπίτι.

Ο εσωτερικός του χώρος είναι πολύ φωτεινός σε ροζ σομόν χρώμα, ενώ διαθέτει δυο ορόφους. Το σαλόνι τους έχει τεράστιο τζάκι, αλλά και μια μεγάλη βιβλιοθήκη (δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες από το σαλόνι). Τις εντυπώσεις ωστόσο "κλέβει" η κουζίνα η οποία είναι τεράστια και μοιάζει σαν αυτές στα πλούσια αρχοντικά.

Το οικόπεδο διαθέτει κήπο με πολλά λουλούδια και γκαζόν, κοτέτσι, μποστάνι, θερμοκήπιο, πισίνα, αλλά και γυμναστήριο. Με λίγα λόγια το σπίτι τους μοιάζε πιο πολύ με εξοχικό.