Το ανακοίνωσε στο Instagram - Πολύ ευχάριστα νέα για την Βάσω Λασκαράκη

Έκπληξη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το ανακοίνωσε στο Instagram - Πολύ ευχάριστα νέα για την Βάσω Λασκαράκη

Μια πολύ ευχάριστη ανακοίνωση έκανε η Βάσω Λασκαράκη μέσα από το προφίλ που διατηρεί στο Instagram και μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της. Λίγο μετά την αποκάλυψη πως τελειώνουν τα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστεί, έσκασε μια μικρή "βόμβα".

Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία της και έγραψε στη λεζάντα της «Σσσσσς …. κάτι νέο έρχεται».

Η ανάρτηση - ανακοίνωση της Βάσως Λασκαράκη

Οι followers της έσπευσαν να της σχολιάσουν, ρωτώντας αν θα συμμετέχει σε κάποια καινούρια σειρά ή αν πρόκειται για κάτι άλλο. Ότι και αν κάνει ωστόσο, να της ευχηθούμε καλή επιτυχία!

Τι δουλειά κάνουν οι γονείς της Βάσως Λασκαράκη, Αναστασία και Χρήστος

Η Βάσω Λασκαράκη διανύει μια από τις πιο ήρεμες και όμορφες περιόδους της ζωής της καθώς και την δουλειά της την έχει, αφού πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά της ΕΡΤ, Σε ξένα χέρια, αλλά και την οικογενειακή γαλήνη κι ευτυχία στο πλευρό του συζύγου της, Λευτέρη Σουλτάτου και της κόρη της, Εύας που μεγάλωσε κατά ένα χρόνο (δείτε εδώ φωτογραφίες από το πάρτι που διοργάνωσαν στο σπίτι).

Ωστόσο, τι πραγματικά γνωρίζουμε για την ιστορία της Βάσως;

Γεννήθηκε στις 19 Οκτωβρίου 1979 στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε. Οι γονείς της, Χρήστος Λασκαράκης και Αναστασία Βαμβακίδου, ασχολούνται με τον καθαρισμό κτηρίων. Τελειώνοντας το σχολείο αποφάσισε να γίνει ηθοποιός κι γι' αυτό το λόγο έδωσε εξετάσεις στη Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος σε ηλικία 18 ετών.

Βάσω Λασκαράκη βιογραφικό

Μετά την πρώτη απόρριψη ακολούθησαν δύο ακόμη απόπειρες για την ένταξή της στην ίδια σχολή τα επόμενα χρόνια. Τελικά σε ηλικία 20 ετών έγινε αποδεκτή από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος ξεκινώντας τις σπουδές της. Παράλληλα εργαζόταν ως σερβιτόρα, υποδοχή σε μαγαζιά και καθαρίστρια μαζί με τους γονείς της. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της, το 2002 άρχισε να κάνει τις πρώτες της δουλειές ως ηθοποιός σε θεατρικές παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη.

Το καλοκαίρι του 2005 εγκαταστάθηκε στην Αθήνα με σκοπό να συμμετάσχει σε μια μεγάλη ακρόαση της εταιρείας παραγωγής Άνωση Α.Ε., που αφορούσε στην αναζήτηση ηθοποιών για τις τηλεοπτικές σειρές του MEGA. Τελικά, μετά την ολοκλήρωση των δοκιμαστικών, κέρδισε ένα μικρό ρόλο στο καστ του τέταρτου κύκλου της καθημερινής σειράς Φιλοδοξίες.

Βάσω Λασκαράκη μαμά