Ηλίας Βρεττός : «Δεν θέλω ούτε να επιβεβαιώσω...»

Οι δηλώσεις του on camera

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Ηλίας Βρεττός : «Δεν θέλω ούτε να επιβεβαιώσω...»

Πρόσφατα έγινε γνωστό πως ο Ηλίας Βρεττός παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του. Ο τραγουδιστής φαίνεται να είναι τόσο ευτυχισμένος που αποφάσισε να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα και να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας ντυμένος γαμπρός.

Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από την εκπομπή Happy Day η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου, αποκαλύπτοντας και μερικές παραπάνω λεπτομέρειες. Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα του Open πρώτη φορά(δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις του).

Οι δηλώσεις του Ηλία Βρεττού για τον επικείμενο γάμο του στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται»

Ωστόσο, γενικά αποφεύγει να μιλά για την προσωπική του ζωή. Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» από τα παρασκήνια του Chart Show, οι οποίες προβλήθηκαν το Σάββατο 21/5, αρνήθηκε να επιβεβαιώσει την είδηση λέγοντας βέβαια ότι η δημιουργία οικογένειας βρίσκεται στις επιθυμίες του.

«Τα ευχάριστα τα έχετε μάθει από μια αναπαραγωγή που έγινε τις τελευταίες ημέρες αλλά εγώ δεν έχω δηλώσει κάτι ακόμα και δεν θέλω ούτε να επιβεβαιώσω, ούτε να διαψεύσω κάτι αυτή τη στιγμή. Ο γάμος είναι όνειρό μου. Η οικογένεια είναι όνειρό μου και θα ήθελα πάρα πολύ να δημιουργήσω μια οικογένεια στα πρότυπα αυτής που μεγάλωσα. Να τα πηγαίνουμε τα βήματα όλα με τη σειρά, να μην τρέχουμε» αρκέστηκε να πει ο Ηλίας Βρεττός.

Αυτή είναι η σύντροφος και μέλλουσα γυναίκα του Ηλία Βρεττού

Στη κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε το πρωί της Παρασκευής 12/11/2021 ο Ηλίας Βρεττός. Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σύντροφο του, Αναστασία Δεληγιάννη, με την οποία είναι μαζί τα τελευταία 3 χρόνια (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από τις διακοπές τους).

«Είμαι τέλεια, πολλές σχέσεις τις έχω προφυλάξει δεν είναι η πρώτη σχέση που προφυλάσσω τύχαινε για κάποιους λόγους, κάποιες σχέσεις να βγαίνουν έντονα στην δημοσιότητα. Όσοι είναι στον χώρο γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι εγώ ποτέ δεν επέλεγα και δεν ήθελα να μιλήσω από εκεί και πέρα όταν υπάρχουν παπαράτσι και φωτογραφίες δεν γίνεται. Εγώ σιχαίνομαι αυτά τα στημένα.

Με την Αναστασία είμαστε μαζί 3 χρόνια, συγκατοικούμε μένουμε μαζί, είναι πάρα πολύ όμορφο. Είμαι με έναν άνθρωπο που αισθάνομαι ότι μου δίνει ισορροπία και ότι μου δίνει δύναμη να πηγαίνω μπροστά. Με έναν άνθρωπο που είσαι 3 χρόνια το επόμενο βήμα είναι η επισημοποίηση της σχέσης, αν όλα πάνε καλά και αν θέλει ο Θεός θα έρθει».