Πισίνα τεράστιων διαστάσεων στον κήπο - Φωτογραφία από το σπίτι του Κοκλώνη

«Δεν ονειρεύομαι, οραματίζομαι»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Πισίνα  τεράστιων διαστάσεων στον κήπο - Φωτογραφία από το σπίτι του Κοκλώνη

Ο Νίκος Κοκλώνης είναι ένα από τα πολύ δυνατά πρόσωπα του χώρου των Media, μιας και βλέπουμε την εταιρεία παραγωγής, που έχει να σαρώνει και να βγάζει καινούργια pojects στον αέρα. Ο επιτυχημένος παραγωγός και ιδιοκτήτης της Barking Well Media βρίσκει, όμως και χρόνο για να βοηθάει σε πολλά κοινωνικά ζητήματα, παρά το επιβαρυμένο του πρόγραμμα.

Μάλιστα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού του στα social media βλέπουμε να εκφράζει τη γνώμη του για διάφορα ζητήματα, όπως την πρόσφατη συγκινητική ανάρτησή του για τη γενοκτονία των Πόντων, αλλά όχι μόνο. Ο Νίκος Κοκλώνης είναι πολύ ενεργός στο Instagram και συχνά δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του.

Έτσι και σήμερα, που βρήκε λίγο χρόνο να ξεκλέψει από τις υποχρεώσεις του μας έδειξε πως εκμεταλλευόμενος το ζεστό καιρό, περνάει χαλαρές στιγμές στην πισίνα του σπιτιού του το πρωί του Σαββάτου 21/5.

Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη στην πισίνα

«Δεν ονειρεύομαι, οραματίζομαι» έγραψε στη λεζάντα δίνοντας αφορμή για σχόλια και ερωτήσεις αν ετοιμάζει αυτό το διάστημα κάποια τηλεοπτική – και όχι μόνο – επιτυχία!

Τριώροφη η βίλα του Νίκου Κοκλώνη

Θα σας πέσει το σαγόνι με το παρακάτω βίντεο, όπου ο Νίκος Κοκλώνης μας ξεναγεί στην υπερπολυτελέστατη βίλα του στην Βούλα. Έχει τρεις ορόφους, τεράστια πισίνα με δέντρα που μοιάζουν λες και βρίσκεσαι στον Άγιο Δομίνικο, solarium, ολόκληρο γυμναστήριο και όχι μόνο.

Ο Νίκος Κοκλώνης είναι ένας πολύ δημιουργικός άνθρωπος, επιχειρηματίας και παρουσιαστής, που έχει καταφέρει πολλά πράγματα στη ζωή του. Δε δίστασε να πάρει αρκετά ρίσκα, που δεν του βγήκαν αρχικά σε καλό, καθώς έχασε σχεδόν όλη την περιουσία του (δείτε εδώ όσα είχε αποκαλύψει ο ίδιος για την χρεοκοπία του), όμως στη συνέχεια, έγινε πρόεδρος σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής στα media και γνωρίζει την απόλυτη επιτυχία.

Με τα χρήματα λοιπόν που έχει βγάλει από τη δουλειά του, έχει καταφέρει να μένει σε μια απίστευτη βίλ την οποία ζηλεύουν όλοι. Πριν από λίγο καιρό είχε ανοίξει την πόρτα του σπιτιού του στην εκπομπή Happy Day και τα πλάνα είναι συγκλονιστικά.

Όσον αφορά ρο εσωτερικό του, έχει πολλά σαλόνια, μαρμάρινο τζάκι, ακριβά πατώματα και κρυστάλλινα φωτιστικά. Μάλιστα, διαθέτει γραφείο με πόρτα που θέλει κωδικό, αλλά και σάουνα.