Συγκινημένη με την κόρη της η Βάσω Λασκαράκη - Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Την καμάρωσε επί σκηνής

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκινημένη με την κόρη της η Βάσω Λασκαράκη - Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Λίγο μετά την ανακοίνωση που έκανε πως ετοιμάζει κάτι καινούριο, η Βάσω Λασκαράκη δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία της κόρης της, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξει πόσο περήφανη είναι για την μικρή Εύα.

Η ηθοποιός της έχει τεράστια αδυναμία και όπως όλες οι μαμάδες βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της για να την συμβουλεύει και να την στηρίζει. Οι βόλτες μάλιστα και οι έξοδοι για μαμά και κόρη είναι πολλές.

Η ανάρτηση της Λασκαράκη με την κόρη της

Πριν μερικές ώρες λοιπόν, η Βάσω Λασκαράκη δημοσίευσε στο instastory της μια φωτογραφία της Εύας από παράσταση στην οποία συμμετείχε. «Τώρα που να σας εξηγώ...», έγραψε στην ανάρτηση της.

Βάσω Λασκαράκη κόρη

Η εξομολόγηση της Λασκαράκη για το διαζύγιο με τον Τσιμιτσέλη και την κόρη τους

«Ο Λευτέρης με έκανε πιο επικοινωνιακή και κοινωνική. Με έμαθε να παίρνω ρίσκα, παρόλο που εκείνος δεν παίρνει πολλά. Εξαιτίας του φτάνω ένα βήμα παραπέρα. Ήταν δύσκολα τα πράγματα, έπρεπε να διαχειριστούμε πολλές καταστάσεις και εξαιτίας των παιδιών. Στα 40 σου παίρνεις πιο γρήγορα αποφάσεις, δεν κάνεις τρέλες, μπήκαμε δυναμικά σε μία κατάσταση και χτίσαμε έναν έρωτα στην πορεία.

Η σχέση Βάσω – Λευτέρης – Εύα είναι μία καθημερινή δουλειά και δεν είμαστε μόνο εμείς. Υπάρχουν και τα παιδιά του άντρα μου, είμαστε μία μεικτή οικογένεια.

Ποτέ σε ένα παιδί δεν αρέσει που χωρίζουν οι γονείς του, αλλά και το παιδί αργά ή γρήγορα βρίσκει τη σχέση του με τον κάθε άνθρωπο. Δεν πρέπει οι γονείς να νιώθουμε την αγωνία, την οποία έχω περάσει κι εγώ κι ο Γιάννης (Τσιμιτσέλης) και ο Λευτέρης από τη μεριά του. Πρέπει να αφήνεις στο παιδί τον χώρο του… Σε όλη της τη ζωή η Εύα θα έχει να το διαχειρίζεται, συν το γεγονός ότι την οικογενειακή της κατάσταση τη γνωρίζει όλη η Ελλάδα που είναι το πιο δύσκολο», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.