«Πήγα τον βρήκα και μου ζήτησε να...» - Η συγκινητική εξομολόγηση της Δρακοπούλου για τον Παντελίδη

«Τον συμπαθούσα πολύ τον Παντελή»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Πήγα τον βρήκα και μου ζήτησε να...» - Η συγκινητική εξομολόγηση της Δρακοπούλου για τον Παντελίδη

Το μεσημέρι της Κυριακής η πολύ αγαπητή τραγουδίστρια Φανή Δρακοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο Open Weekend και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την οικογένειά της, με την καριέρα της. Μεταξύ άλλων μίλησε και για τον φίλο της Παντελή Παντελίδη, τον οποίο όπως φαίνεται από τις δηλώσεις της είχε μέσα στην καρδιά της και της λείπει όπως είχε δηλώσει παλαιότερα.

Η συγκινητική αναφορά της Δρακοπούλου στον Παντελίδη

Η Φανή Δρακοπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τον Παντελή Παντελίδη τον θυμάμαι πάντα με αγάπη. Όλα όσα κατάφερε τα έκανε μόνος του... Ο Παντελής ήταν απόλυτα αληθινός και μου άρεσε πολύ που στον στίχο του ήταν αφηγηματικός. Κάποτε τον είχα επισκεφθεί εκεί που τραγουδούσε. Πήγα τον βρήκα και μου ζήτησε να τραγουδήσουμε μαζί στη σκηνή και να σηκωθώ να τραγουδήσω τις "Εκκρεμότητες".

Μου είχε πει ότι ήταν το αγαπημένο του τραγούδι και τον είδα και είχε κοκκινίσει, είχε αγχωθεί. Ήταν ένα πολύ αυθεντικό παιδί. Αυτό το έχουν οι περισσότεροι που ξεκινούν την καριέρα τους και γνωρίζουν κάποιον άλλον καλλιτέχνη. Τον συμπαθούσα πολύ τον Παντελή. Ήταν ένα άξιο και ταλαντούχο παιδί».

«Εννοείται ότι ο Παντελής Παντελίδης ήταν...»

Η Μίνα Αρναούτη παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή Open Weekend, περίπου 6 χρόνια μετά το τροχαίο που κόστισε την ζωή του Παντελή Παντελίδη. Η κοπέλα πέρασε πάρα πολλούς δύσκολους μήνες, καθώς χρειάστηκε να μείνει αρκετό διάστημα μέσα στο νοσοκομείο μέχρι να γίνουν τα απαραίτητα χειρουργεία.

Η Μίνα έχει δεχτεί πολλές επιθέσεις στα social media, καθώς για πολύ καιρό την κατηγορούσαν για το δυστύχημα, παρόλο που η ίδια δεν είχε πει ούτε μια κακή κουβέντα για τον τραγουδιστή.

«Δεν δουλεύω, περνάω πολύ χρόνο στο σπίτι, ασχολούμαι με τη γυμναστική, με το διάβασμα, θα δώσω για πτυχίο στα αγγλικά. Κοιμάμαι και ξυπνάω νωρίς. Σίγουρα τα τελευταία χρόνια έχω φιλοσοφήσει τη ζωή μου, γιατί όταν σου συμβαίνει κάτι τόσο δραματικό, αλλάζουν πολλά πράγματα θέλοντας και μη. Κάποιοι που ήταν κοντά μου πριν, δεν έμειναν. Έβλεπα εχθρούς μετά το ατύχημα γιατί δεχόμουν τόσο πόλεμο και υπήρχε τέτοια εμπάθεια που όποιος και να με πλησίαζε, αισθανόμουν ότι θέλει το κακό μου» ανέφερε αρχικά.

«Το στήριγμά μου ήταν η μητέρα μου και μόνο, τα τελευταία έξι χρόνια. Το μεγαλύτερο βάρος έχει πάει σε εκείνη. Κανένας φίλος δεν μπορεί να το στηρίξει αυτό. Ήμουν πεντέμισι μήνες στο νοσοκομείο, η μαμά μου άφησε τη δουλειά της στην Μυτιλήνη. Κανείς δεν λυπήθηκε τη μάνα μου.

Δεν ήμουν ποτέ κατηγορούμενη, εννοείται ότι ο Παντελής ήταν πολύ αγαπητός και φίλος μου, δεν θα πω ποτέ κάτι κακό για εκείνον, όμως εγώ τι έφταιγα που πήγα στο νοσοκομείο και τα άκουγα όλα αυτά; Με πλήγωσε που προσπαθούσαν να βγάλουν μια εικόνα για μένα ότι είμαι ανήθικη. Μέχρι και σήμερα προσπαθούν να πατήσουν πάνω σε αυτό» τόνισε.