«Δεν πειράζει που δεν άρεσε!» - Ο Γεωργαντάς απασφάλισε με τις δηλώσεις της Δρούτσα για την Eurovision

Η γεμάτη υπονοούμενα απάντηση του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δεν πειράζει που δεν άρεσε!» - Ο Γεωργαντάς απασφάλισε με τις δηλώσεις της Δρούτσα για την  Eurovision

Το μεσημέρι της Κυριακής 22/5 ο Θέμης Γεωργαντάς παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και μεταξύ άλλων εκτός από τα επερχόμενα βραβεία MAD για τα οποία μίλησε, έδωσε και απάντηση στην Εύη Δρούτσα, ύστερα από τις τελευταίες δηλώσεις της για την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision.

Όσα αποκάλυψε ο Θέμης Γεωργαντάς

«Το τραγούδι της Ελλάδας για τη φετινή Eurovision το είχα ακούσει από την αρχική του μορφή και μου άρεσε πολύ. Δεν πειράζει που δεν άρεσε το τραγούδι της Ελλάδας στην Εύη Δρούτσα. Άρεσε στη συγγραφέα του Harry Potter» απασφάλισε ο Θέμης Γεωργαντάς.

Αναφερόμενος, τέλος, στα φετινά βραβεία του MAD, αποκάλυψε ότι «Για φέτος είμαστε σε συνεννόηση με το μάνατζερ της Chanel από την Ισπανία για τα φετινά βραβεία του MAD. Δεν έχει κλείσει ακόμα, αλλά γίνονται συζητήσεις. Η Chanel έστειλε μήνυμα στην Ελένη Φουρέιρα και της είπε ότι θέλει να συνεργαστούν. Φέτος την έναρξη θα την κάνει ο Κωνσταντίνος Αργυρός που θα τους αιφνιδιάσει όλους με την εμφάνισή του».

Ξεπέρασαν το όριο - Το καυστικό σχόλιο του BBC για την Αμάντα Γεωργιάδη

Ο διαγωνισμός της Eurovision έλαβε χώρα και για το 2022 στο Τορίνο της Ιταλίας με νικήτρια χώρα την Ουκρανία. Σε ό,τι αφορά την ελληνική συμμετοχή ήταν αξιοπρεπέστατη λαμβάνοντας την 8η θέση με την Αμάντα Γεωργιάδη να αποθεώνεται τόσο από το κοινό που την παρακολούθησε live όσο και από όσους την είδαν σε live streaming.

Σε κάθε περίπτωση και τα αρνητικά σχόλια είχαν την τιμητική τους μιας και πάντα θα υπάρχει και η μερίδα των ανθρώπων, που θα αρέσκεται σε κάτι άλλο. Το σχόλιο όμως που έγινε viral από την επίσημη σελίδα του bbciplayer στο instagram για την Αμάντα ήταν υπέρ του δέοντος καυστικό και σε είχε μέσα του έντονα την υπερβολή.

«Εγώ στα 8 μου, προσπαθώντας να πείσω την οικογένεια μου να ακούσει το αυτοδημιούργητο μούζικαλ μου».