Επικρατεί το μαύρο και το ξύλο - Νέα φωτογραφία από το σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επικρατεί το μαύρο και το ξύλο - Νέα φωτογραφία από το σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου

Η Βάσω Λασκαράκη είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της, η οποία έχει καταφέρει να συνδυάσει την επαγγελματική και την προσωπική της ζωή και να βρει την ισορροπία και την γαλήνη μέσα της. Μάλιστα η πρωταγωνίστρια της ΕΡΤ, έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν τον κέραιο ρόλο που παίζει στην ζωή της ο σύζυγός της Λευτέρης Σουλτάτος.

Το cozy σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου

Οι δύο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί και έχουν φτιάξει το ιδανικό για εκείνους σπίτι που στεγάζει τον έρωτά της, αλλά και την κόρη της ηθοποιού. Μάλιστα η Βάσω Λασκαράκη που είναι πολύ ενεργή στα social media και της αρέσει να αναρτά στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή, θέλησε να μοιραστεί μια ακόμα γωνιά από το σπιτικό της.

Το πρωί της Κυριακής 24/5 η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε ένα βίντεο από τον σκύλο της Olaf, ο οποίος βρίσκεται δίπλα της, πάνω στον καναπέ, σε συγκεκριμένο σημείο που έχει τοποθετηθεί η κουβερτούλα του.

Για ακόμα μια φορά βλέπουμε πως η ηθοποιός προτιμά γήινους τόνους στην οικία της, όπου επικρατεί το ξύλινο πάτωμα αλλά και ο μαύρος καναπές. Ασορτί με τον καναπέ είναι και η πόρτα αλλά και η γλάστρα με τα φυτά λίγο πιο δίπλα, όλοι αυτοί οι γήινοι τόνοι δένουν αρμονικά και προσφέρουν μια cozy εμπειρία.

Σπίτι Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρη Σουλτάτου

Εικόνες εξοχής θυμίζει ο κήπος της Βάσως Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη μας έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν εικόνες από το όμορφα διακοσμημένο σπίτι της και μάλιστα είχαμε λατρέψει το υπέροχο σαλόνι με το τεράστιο τζάκι της. Αυτή τη φορά, όμως, μας δείχνει τον κήπο του σπιτιού, καθώς τώρα που ο καιρός αρχίζει να γίνεται όλο και πιο ζεστός, θα είναι το ιδανικό μέρος για να περνά τον ελεύθερο χρόνο της και να παίζει με την κόρη της και τον σκύλο τους. Είναι ευκαιρία για έμπνευση!

Η ηθοποιός έχει επιλέξει να διακοσμήσει αυτό τον χώρο του σπιτιού με πολλά και καταπράσινα φυτά, ενώ υπάρχουν και πολλές γλάστρες με λουλούδια ειδικότερα γύρω από το μονοπάτι προς την είσοδο της κατοικίας. Βασικό στοιχείο του κήπου είναι η πέτρα και στο ίδιο το μονοπάτι, αλλά και στους τοίχους και τα πεζούλια.

Μάλιστα, έχει τοποθετήσει και ένα τραπεζάκι για να μπορεί να κάθεται ήρεμη και να απολαμβάνει τον καφέ ή το γεύμα της με την οικογένεια και τους φίλους της. Εκεί φωτογραφίζεται κιόλας πολλές φορές για τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Οι εικόνες αυτές μας θυμίζουν την εξοχή και μας ταξιδεύουν για λίγο.

Βάσω Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη στον κήπο της

Ο κήπος της Βάσως Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη και ο σκύλος της

Η Βάσω Λασκαράκη απολαμβάνει τον κήπο της

Βραδινή φωτογράφιση στον κήπο της Βάσως Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη παίζει με τον σκύλο της

Η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη στον κήπο της