«Η απάντησή μου θα...» - Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε ανοιχτά για το τηλεοπτικό της μέλλον

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Η απάντησή μου θα...» - Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε ανοιχτά για το τηλεοπτικό της μέλλον

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Δευτέρας (23/5) η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει για το τηλεοπτικό της μέλλον, με τις φήμες να τη θέλουν να παραμένει στον ΣΚΑΪ.

H παρουσιάστρια εξήγησε πως θα μπορούσε να δει τον εαυτό της σε ένα άλλο πρότζεκτ, ενώ πέταξε και μία σπόντα για τον σταθμό στον οποίο θα βρίσκεται από την επόμενη σεζόν.

Η εξομολόγηση της Μαλέσκου για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Θα έβλεπα τον εαυτό μου σε πολλά πρότζεκτ και από ό,τι φαίνεται και άλλοι άνθρωποι. Ό,τι είναι καλύτερο θα το επιλέξουμε.

Θα είμαι πάντα εκεί που με αγαπούν, με εκτιμούν και αναγνωρίζουν και είναι αμοιβαίο, οπότε η απάντησή μου θα φανεί στο μέλλον», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

''Καταπέλτης'' η Ιωάννα Μαλέσκου για το επαγγελματικό της μέλλον

Το μεσημέρι της Τρίτης 17/5 ο Νίκος Μουτσινάς υποδέχτηκε στο «Καλό Μεσημεράκι» την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία έδωσε απαντήσεις για όλα τα «καυτά» ζητήματα και έδωσε τέλος σε όλες τις φήμες γύρω από το όνομά της. Μάλιστα ξεκαθάρισε πως αν και ακούγονταν πολλά για την παρουσίαση του Love Island, δεν θα είναι εκείνη που θα αναλάβει το project.

Τα δημοσιεύματα φυσικά δεν έμειναν απαρατήρητα από τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος με την πάντα καλή διάθεσή του, υποδέχτηκε την συνάδελφό του, με ένα σκηνικό που θυμίζει το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ.

Όμως, η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν έτοιμη να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. «Να κάνω ένα οδοιπορικό, να πάω σε ωραία τοπία να σου πω ναι. Δεν θα παρουσίαζα το Love Island γιατί δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μου, δεν είμαι εγώ», ξεκαθάρισε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η οικοδέσποινα της μεσημεριανής εκπομπής ου ΣΚΑΪ, Love It είπε πως θέλει να κάνει κι άλλα πράγματα επαγγελματικά, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία να παρουσιάσει ακόμη και δελτίο ειδήσεων, ενώ άφησε και αιχμές ότι μετά τη λήξη του συμβολαίου της, τον Ιούλιο θα αλλάξει επαγγελματική στέγη.