Η νέα ανάρτηση της κοπέλας του Άγγελου Λάτσιου, Γαίας Μερκούρη, που «έριξε» το Instagram

Οι δύο γυναίκες της ζωής της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η νέα ανάρτηση της κοπέλας του Άγγελου Λάτσιου, Γαίας Μερκούρη, που «έριξε» το Instagram

Με φωτογράφιση αλλά ιταλικά ξεκινάει η εβδομάδα για την Δωροθέα Μερκούρη και τις κόρες της, Γαία και Ηλέκτρα. Μάλιστα οι 3 τους φωτογραφίζονται με στυλ που θυμίζει την Ιταλία των 70s και την Μόνικα Μπελούτσι. Οι 3 τους κάθονται γύρω από ένα τραπέζι μια κλασσική μακαρονάδα και φαίνεται ότι το απολαμβάνουν πολύ.

Η νέα ανάρτηση της Γαίας Μερκούρη

Την φωτογραφία ανάρτησε στα social media η Γαία Μερκούρη, η οποία συχνά ποστάρει ρετρό φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή, ενώ οι φωτογραφίες με τον σύντροφό της, Άγγελο Λάτσιο παίρνουν φωτιά από likes και σχόλια.

Μάλιστα οι ακόλουθοί της έχουν συνηθίσει να βλέπουν την οπτική της, που θυμίζει ρομαντικές ταινίες φιλμ και ίσως αυτό να είναι το vibe που της βγάζει ο Άγγελος Λάτσιος, καθώς η αισθητική της δεν διαφέρει από εκείνη του γιου της Ελένης Μενεγάκη.

«Basta la pasta cazzo», έγραψε η Γαία Μερκούρη και η φωτογραφία γέμισε likes.

Με τι θέλει να ασχοληθεί η σύντροφος του Άγγελου Λάτσιου, Γαία Μερκούρη

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη είναι ένα νεαρό και πολύ αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους, περνούν τις περισσότερες μέρες τους μαζί, ενώ ο ένας δείχνει να έχε βρει στο πρόσωπο του άλλου, το άλλο του μισό.

Μάλιστα πριν από λίγες μέρες, η Γαία πήρε την απόφαση να απομακρυνθεί για λίγο από τα social media και έτσι έκλεισε τον προσωπικό της λογαριασμό ωστόσο σύντομα τον άνοιξε ξανά.

Τόσο ο Άγγελος Λάτσιος όσο και η Γαία Μερκούρη είναι πολύ ελεύθερα πνεύματα και έτσι οι δυο τους έχουν επιλέξει να ασχοληθούν με κάτι αρκετά δημιουργικό.

Η Γαία Μερκούρη, ιδανικά, θα ήθελε να ακολουθήσει σπουδές στον χώρο της τέχνης και συγκεκριμένα να ασχοληθεί με τη σκηνοθεσία. Μάλιστα, μοιάζει ήδη να ρέπει προς αυτή την κατεύθυνση, έτοιμη να ξεδιπλώσει το ταλέντο της.

Άγγελος Λάτσιος Γαία Μερκούρη