«Ποιος σου δίνει το δικαίωμα;» - Ξέσπασε ο Βασάλος για τα σχόλια που δέχεται η Βαλαβάνη για τα κιλά της

«Με ενοχλούν τα σχόλια όταν ενοχλούν την Ευρυδίκη»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ποιος σου δίνει το δικαίωμα;» - Ξέσπασε ο Βασάλος για τα σχόλια που δέχεται η Βαλαβάνη για τα κιλά της

Καλεσμένος στην εκπομπή Night Out βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής (23/5) ο Κωνσταντίνος Βασάλος ο οποίος, μετά τη φάρσα που έκανε στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχεται ανά καιρούς η σύντροφός του λόγω των κιλών της.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μιλά για την εμφάνιση του άλλου, ενώ τόνισε πως όταν βλέπει την αγαπημένη του να στεναχωριέται, στεναχωριέται και εκείνος.

Κάθετος ο Βασάλος για τα σχόλια που δέχεται η Βαλαβάνη

«Με ενοχλούν τα σχόλια όταν ενοχλούν την Ευρυδίκη. Η αλήθεια είναι πως η Ευρυδίκη είναι λίγο πιο ευαίσθητη και κάποιες φορές την επηρεάζουν πάρα πολύ κάποια από αυτά που διαβάζει και της στέλνουν. Δεν χρειάζεται να δίνει βάση στα κακά και στα πικρόχολα σχόλια.

Δώσε βάση στα θετικά! Αυτό είναι κάτι που προσπαθώ να της πω. Αν ο καθένας σχολιάζει την εξωτερική εμφάνιση κάποιου άλλου ανθρώπου ή τα παραπάνω κιλά, για εμένα είναι κατακριτέο. Ποιος σου δίνει το δικαίωμα να σχολιάσεις τον οποιοδήποτε; Με ποιο κριτήριο; Δεν ξέρεις ο άλλος τι μπορεί να έχει περάσει και πήρε αυτά τα κιλά. Δεν μπορώ να καταλάβω τους ανθρώπους που μπαίνουν στη διαδικασία αυτή να σχολιάζουν, ειδικά την εξωτερική εμφάνιση κάποιου», είπε χαρακτηριστικά.

Θα κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους;

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος εμφανίστηκε για τελευταία φορά στον αέρα του Χαμογέλα και Πάλι το μεσημέρι της Κυριακής 1/5 (δείτε εδώ πώς τον αποχαιρέτησε η Σίσσυ Χρηστίδου) και αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του, τηλεφώνησε και η ίδια η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ρώτησε αν σκοπεύει να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Έφυγα από την εκπομπή για να πάω στο Asia Express γιατί είναι μια εμπειρία που δε μπορείς εύκολα να τη ζήσεις και δεν έρχονται κάθε μέρα αυτά. Υπέγραψα μόνο για το Asia Express δεν υπέγραψα με το Star για του χρόνου. Ολοκληρώθηκε η συνεργασία μου με το “Χαμογέλα και πάλι” στη Barking Well είναι ανοιχτή η πόρτα πάντα… Είμαι συνειδητοποιημένος. Ένα μήνα τώρα το ήξερε και η Σίσσυ και εγώ ότι ήταν η τελευταία εκπομπή…», είπε αρχικά.

Στο σημείο εκείνο η συέντευξη διεκόπη καθώς τηλεφώνησε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία θέλησε να μάθει αν σκοπεύει να κάνει πρόταση γάμου στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Ναι με την Ευρυδική όλα καλά. Πρόταση γάμου πότε θα κάνω; Δε με βιάζει κάτι» απάντησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.