«Ο Κοκλώνης μου είπε...» - Έξαλλη η Καινούργιου με την κίνηση του Παπαγιάννη στο Super Κατερίνα

Είδε την κάμερα της εκπομπής και το έβαλε στα πόδια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ο Κοκλώνης μου είπε...» - Έξαλλη η Καινούργιου με την κίνηση του Παπαγιάννη στο Super Κατερίνα

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε τον Μάνο Παπαγιάννη και προσπάθησε να αποσπάσει μία δήλωση για την υπόθεση που εκκρεμεί με τη Σοφία Παυλίδου. Ο ηθοποιός όχι μόνο δεν απάντησε στη ρεπόρτερ αλλά δεν γύρισε καν να την κοιτάξει.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος τον ρώτησε για τη δήλωση που είχε κάνει η Σοφία Παυλίδου έξω από τα δικαστήρια, στην οποία τόνισε πως ενώ ο Παπαγιάννης έβγαινε στις εκπομπές και μιλούσε για το θέμα, δεν εμφανίστηκε στη δίκη.

Ενοχλημένη η Καινούργιου με τη στάση του Παπαγιάννη

Με αφορμή το περιστατικό αυτό με τον Μάνο Παπαγιάννη, η Κατερίνα Καινούργιου θυμήθηκε μία ατάκα που είχε πει ο Νίκος Κοκλώνης μετά από ένα ταξίδι που είχε κάνει με τον ηθοποιό και την Αγγελική Δαλιάνη.

«Κάθε φορά που βλέπω τον Παπαγιάννη θυμάμαι τον Κοκλώνη που έκανε το Celebrity travel. Είχε πάει ταξίδι τον Παπαγιάννη και τη Δαλιάνη. Τον πετυχαίνουμε στο αεροδρόμιο και τον ρωτάμε κάτι για τον Παπαγιάννη με τη Δαλιάνη και μας λέει, “Παπαγιάννης, δεν έχω δει πιο αχάριστο άνθρωπο στη ζωή μου”. Του βγήκε τόσο φυσικά…», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Σοφία Παυλίδου χαμογελάει ξανά 4 χρόνια μετά το περιστατικό με τον Μάνο Παπαγιάννη

Η Σοφία Παυλίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, την Πέμπτη 19/5, αναφέρθηκε στο νέο επαγγελματικό της βήμα για την περίοδο του καλοκαιριού που δεν είναι άλλο από την συμμετοχή της σε θεατρική παράσταση.

Όταν η ίδια ρωτήθηκε από την δημοσιογράφο πως αισθάνεται που επέστρεψε στον χώρο, ο οποίος της άφησε πολύ βαθιά τραύματα, ύστερα από το κακοποιητικό περιστατικό που βίωσε με τον Μάνο Παπαγιάννη, απάντησε πως η χαρά της είναι τεράστια και έδωσε περισσότερη έμφαση στο γεγονός πως δεν υπάρχουν πλέον τα μέτρα της πανδημίας παρά στην ανάμνηση του γεγονότος. Αναλυτικότερα γι' αυτό είχε μιλήσει σε προηγούμενη συνέντευξη.

«Είναι η δουλειά μου και είμαι χαρούμενη που δεν υπάρχουν τα μέτρα, δεν έχουμε τον κίνδυνο, θα ανοίξουμε, θα κλείσουμε, μάσκες, εμβόλια», ανέφερε χαρακτηριστικά η διάσημη ηθοποιός.