«Είναι βαρετό να ασχολούμαστε με τέτοια θέματα...» - Απασφάλισε ο Περρής για τη δήλωσή του για τον Ουγγαρέζο

«Το ύφος είναι πολύ βασικό στην ανθρώπινη επικοινωνία»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Είναι βαρετό να ασχολούμαστε με τέτοια θέματα...» - Απασφάλισε ο Περρής για τη δήλωσή του για τον Ουγγαρέζο

Πρώτο θέμα συζήτησης σε όλες τις εκπομπές φαίνεται πως ήταν το πρωί της Δευτέρας (23/5) ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Μετά την σπόντα της Ιωάννας Μαλέσκου (δείτε εδώ τι είπε), το όνομά του σχολιάστηκε και στον αέρα του Πρωινού.

«Μου στεναχώρησες και τον Ουγγαρέζο το Σαββατοκύριακο. Κάτι είπες και ενοχλήθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ότι έφυγε από εδώ και δεν μας μιλάει», είπε ο Γιώργος Λιάγκας όταν συνδέθηκε με τον Βαγγέλη Περρή, με αφορμή τη δήλωση που έκανε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι για τον πρώην συνεργάτη του.

Λιάγκας Πρωινό

Η απάντηση του Περρή για τον Ουγγαρέζο

Αμέσως, ο Βαγγέλης Περρής απάντησε: «Ίσα ίσα, είπα το ακριβώς αντίθετο. Είπα τη δική μου απογοήτευση… Αν ό,τι λέμε το διαβάζουμε και δεν το ακούμε χάνουμε το ύφος. Το ύφος είναι πολύ βασικό στην ανθρώπινη επικοινωνία και θα έπρεπε οι άνθρωποι που ασχολούνται με αυτό το πράγμα να το έχουν εμπεδώσει. Όταν ένα ύφος είναι περιπαικτικό και το βάζει ότι είναι κανονικό, έχεις χάσει την ουσία της παρέμβασης. Αλλά τώρα είναι λίγο βαρετό να ασχολούμαστε με τέτοια θέματα».

Ξανά στο Πρωινό ο Ουγγαρέζος

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει χαράξει έναν πετυχημένο δρόμο στο χώρο της τηλεόρασης, με την παρουσίαση εκπομπών και την συμμετοχή του σε πολλά πρωινά κυρίως πάνελ. Φέτος τον είδαμε στο πλάι της Μενεγάκη, στην εκπομπή ελένη και από φάνηκε δε μετάνιωσε καθόλου για τη μεταγραφή του αυτή από το Πρωινό του Αντ1.

Ακόμα και αν η παρουσιάστρια είχε κάποιες αμφιβολίες για το αν αισθάνεται καλά με την αλλαγή αυτή εκείνος φρόντισε να της απαντήσει ειλικρινά στον αέρα. Αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει πως δεν είχε καλή σχέση και μια ωραία σεζόν με τους παλιούς του συνεργάτες. Για το λόγο αυτό εμφανίστηκε μέσω κάμερας στο Πρωινό και ανακοίνωσε πως σύντομα θα τα πουν και στο πλατό.

«Περνάω πολύ όμορφα στην Ελένη. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εκτιμώ τους φίλους μου εκεί. Απ' όσο ξέρω θα βρεθώ σύντομα κοντά σας», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.