Δεν άφησε τίποτα στην φαντασία - Στα μπουζούκια με στενό γαλάζιο φόρεμα η Αθηνά Ευμορφιάδη

Τράβηξε όλα τα βλέμματα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν άφησε τίποτα στην φαντασία - Στα μπουζούκια με στενό γαλάζιο φόρεμα η Αθηνά Ευμορφιάδη

Η Αθηνά Ευμορφιάδη ήταν από τους παίκτες του Survivor 5 όπου συζητήθηκε πολύ, τόσο για τον χαρακτήρα της - αφού είχε τσακωθεί με πολλούς - όσο και για τις αθλητικές της επιδόσεις. Στήριγμα της όλο το διάστημα που βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι ήταν ο σύντροφος, αλλά και η κόρη της. Μάλιστα, ήταν τα πρώτα πρόσωπα με τα οποία επικοινώνησε όταν αποχώρησε από το ριάλιτι πριν μερικούς μήνες.

Ωστόσο, το κεφάλαιο Survivor είναι πλέον παρελθόν για την αθλήτρια του Kick Boxing. Έχοντας πάρει ένα γερό μάθημα από τις συνθήκες διαβίωσης του Άγιου Δομίνικου, απολαμβάνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την οικογένεια της.

Πρόσφατα, η Αθηνά μαζί με τον αγαπημένο της Γιάννη Μαυροκορδάτο, βρέθηκαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, όπου διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η εμφάνιση της Αθηνάς Ευμορφιάδη στα μπουζούκια

Η Αθηνά, άκρως εντυπωσιακή, επέλεξε να φορέσει ένα γαλάζιο στενό φόρεμα με σκίσιμο στο πόδι και ανοιχτό μπούστο. Με το Δομινικανό μαύρισμα που της έχει μείνει, ήταν κούκλα!

Αθηνά Ευμορφιάδη σύντροφος

«Μετάνιωσα που έφυγα ,όχι που πήγα στο Survivor 5»

Η Αθηνά Ευμορφιάδη βρέθηκε στην εκπομπή Ποιος είναι πρωνιάτικα τη Δευτέρα του Πάσχα 25/4, όπου μίλησε για τη συμμετοχή της στο Survivor 5 και τα όσα έζησε με τους συμπαίκτες κατά την παραμονή της στην καλύβα του Άγιου Δομίνικου.

Η αθλήτρια εξομολογήθηκε πως μετάνιωσε μόνο που έφυγε από το παιχνίδι επιβίωσης και όχι για τη συμμετοχή της αφού όπως είδαμε όλοι είχε αρχίσει να παίρνει τα πάνω της αγωνιστικά και σε αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξε ένας πολύ δυνατός παίκτης της ομάδας της.

«Μετάνιωσα που έφυγα από το Survivor,όχι που πήγα. Είχα αρχίσει πραγματικά να συμβιβάζομαι με τον όρο ριάλιτι, είχα ηρεμήσει, δεν ασχολιόμουν με κανέναν. Βέβαια, αν ήμουν με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ δε ξέρω πως θα αντιδρούσα.

Είχα χαλαρώσει, έφερνα τις νίκες μου, άρχισα να τα βλέπω διαφορετικά τα πράγματα. Ήμουν πολύ χάλια ψυχολογικά από την πρώτη μέρα που μπήκα στο παιχνίδι, όταν άρχισα να χαλαρώνω μου άρεσε γιατί έφερνα και τις νίκες μου και έδειχνα επιτέλους αυτό που είμαι. Καταπιεζόμουν πάρα πολύ» ανέφερε μεταξύ άλλων η Αθηνά Ευμορφιάδη.