«Κάνω κάτι λάθος;» - Ξέσπασε η Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα του Love it

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Κάνω κάτι λάθος;» - Ξέσπασε η Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα του Love it

Δεν ξεκίνησε καλά η εβδομάδα για την Ιωάννα Μαλέσκου και το «Love it», καθώς φαίνεται πως όσο τελειώνει η τηλεοπτική σεζόν και λήγει το συμβόλαιο της παρουσιάστριας με τον ΣΚΑΙ, τόσο περισσότερο εκείνη φανερώνει την έντασή της για το κόψιμο της εκπομπής της.

Μάλιστα λίγα λεπτά μετά την έναρξη της εκπομπής της, και λίγο πριν απαντήσει στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να πει δυο λόγια για όλα τα δημοσιεύματα που βγαίνουν το τελευταίο διάστημα για εκείνη.

«Καλώς η κακώς αυτή είμαι» τονίζει η Ιωάννα Μαλέσκου

«Πολλά από όσα ακούω για μένα, ειδικά το τελευταίο διάστημα, πραγματικά με στεναχωρούν γιατί είναι ανυπόστατα. Προσωπικά δεν έχω μπει ποτέ στη διαδικασία να απαντήσω για έναν άνθρωπο, για μια παρουσιάστρια, για έναν επαγγελματία με έναν τέτοιο τρόπο που να νιώθω μέσα μου ότι κάτι με ενοχλεί, κάτι θέλω να βγάλω για εκείνον. Δεν λειτουργούν όμως όλοι το ίδιο», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου και συνέχισε:

«Καλώς ή κακώς, επειδή διάβασα διάφορα και για το μάτι του κυκλώνα, κάποια στιγμή θα απαντήσω και γι’ αυτό. Δεν απαντάω γενικά, απαντάω μόνο όταν κρίνω ότι κάποια πράγματα πρέπει να μπουν σε μια ισορροπία. Για μένα, η ισορροπία αυτή μέσα μου τουλάχιστον δεν έχει χαθεί, ίσα ίσα που την έχω βρει. Σας ευχαριστώ όλες και όλους γι’ αυτό. Και εσάς που μου το λέτε με αγάπη και μου το δείχνετε από την πρώτη κιόλας στιγμή και ευχαριστώ τον Θεό που υπάρχετε. Γιατί γι’ αυτό τον λόγο είμαι εγώ εδώ, όσο θα είμαι εδώ, τηλεοπτικά εννοώ, όχι μόνο στον σταθμό αυτό… γενικά σαν άνθρωπος».

«Ευχαριστώ, όμως, κι εσάς λίγο παραπάνω που με έχετε κάνει να αναρωτηθώ… Κάνω κάτι λάθος; Κάνω κάτι που δεν το καταλαβαίνει πολλές φορές πώς το κάνω; Καλώς ή κακώς αυτή είμαι. Σας ευχαριστώ λοιπόν όλους μέσα από την καρδιά μου για όλα αυτά τα οποία μου δίνετε, μέχρι να κλείσει αυτή η τηλεοπτική σεζόν θα το λέω», κατέληξε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Τι συμβαίνει με το τηλεοπτικό της μέλλον

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Δευτέρας (23/5) η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει για το τηλεοπτικό της μέλλον, με τις φήμες να τη θέλουν να παραμένει στον ΣΚΑΪ.

H παρουσιάστρια εξήγησε πως θα μπορούσε να δει τον εαυτό της σε ένα άλλο πρότζεκτ, ενώ πέταξε και μία σπόντα για τον σταθμό στον οποίο θα βρίσκεται από την επόμενη σεζόν.

«Θα έβλεπα τον εαυτό μου σε πολλά πρότζεκτ και από ό,τι φαίνεται και άλλοι άνθρωποι. Ό,τι είναι καλύτερο θα το επιλέξουμε.

Θα είμαι πάντα εκεί που με αγαπούν, με εκτιμούν και αναγνωρίζουν και είναι αμοιβαίο, οπότε η απάντησή μου θα φανεί στο μέλλον», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.