Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το τρυφερό φιλί που αντάλλαξαν

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το τρυφερό φιλί που αντάλλαξαν

Το απόγευμα της Κυριακής ο Μέγκαν Μαρκλ μαζί με τον Πρίγκιπα Χάρι έκαναν μια δημόσια εμφάνιση με αφορμή τον αγώνα πόλο της ομάδας Los Padres, στον οποίο και συμμετείχε ο Χάρι. Ωστόσο για άλλη μια φορά κατάφεραν να συζητηθούν όσο κανείς άλλος παρά την θέλησή τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι δυο τους δεν έχουν κρύψει πως είναι τρελά ερωτευμένοι ο ένας για τον άλλον. Ωστόσο την ώρα που η ομάδα του Χάρι κατάφερε να βγει νικήτρια ο ίδιος δεν δίστασε να της δώσει ένα τρυφερό φιλί, κάτι που μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral καθώς το συγκεκριμένο στιγμιότυπο "τρέλανε" τους θαυμαστές τους. (Δείτε εδώ τρυφερή ανάρτηση με την κούκλα κόρη τους)

Το βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου με την Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι

Στο στόχαστρο του πατέρα της για ακόμα μια φορά - «Ο κοκκινοτρίχης ούτε που...»

Για ακόμα μια φορά η Meghan Markle δεν μπορεί να ξεφύγει από το τοξικό περιβάλλον που δημιουργεί ο πατέρας της. Αυτή την φορά ο Thomas Markle έφτιαξε δικό του κανάλι στο YouTube και ο τρόπος με τον οποίο αναφέρθηκε στην κόρη και στον γαμπρό του ήταν τουλάχιστον απαξιωτικός. Μην ξεχνάμε μάλιστα ότι ο Thomas όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλά με άσχημο τόνο για την κόρη του και τον γαμπρό του, ενώ πολύ συχνά απειλεί με μηνύσεις και δικαστήρια.

Συνδημιουργοί του καναλιού είναι ο Thomas και ο κολλητός του φίλος Karl Larsen, ο οποίος είναι επαγγελματίας φωτογράφος.

Φυσικά το πρώτο βίντεο του Thomas θα αφορούσε την σχέση του με τις κόρες του, διότι είναι ένα θέμα που απασχολεί αρκετούς και με αυτόν τον τρόπο θα ανέβαινε η δημοφιλία του καναλιού. όμως ο τρόπος με τον οποίο εκφράστηκε μάλλον τον έκανε να χάσει views μακροπρόθεσμα. Για την κόρη της και τον «κοκκινοτρίχη» όπως ανέφερε τον Harry μίλησε με τον χειρότερο τρόπο, ενώ παράλληλα εξέφρασε παράπονο ότι δεν έχει πάει να δει τα εγγόνια του.

Ο Thomas κρατώντας μπροστά του το βιβλίο Finding Freedom, τη βιογραφία της κόρη του και του Harry μετά την παραίτηση από τα royal καθήκοντα, εξήγησε πως αν η μεγαλύτερη κόρη του Samantha κινηθεί τελικά κατά της Meghan, θα βρεθεί στο πλευρό της 57χρονης και θα την στηρίξει.

Τότε ο κολλητός τον ρώτησε αν θα κατά της μικρής του κόρης ενώπιον του δικαστηρίου, ο Thomas απάντησε χαρωπά πως ανυπομονεί ήδη 4 χρόνια για να την στριμώξει σε μια δικαστική αίθουσα. Ενώ προσθέτει πως δεν έχει δει ποτέ τον Harry από κοντά, «ούτε για να του ζητήσει το χέρι της Meghan».

«Ούτε εκείνη την έχω δει, ούτε τα εγγόνια μου, Ενθουσιάζομαι που θα βρεθώ στο δικαστήριο για να υπερασπιστώ τη μεγαλύτερη κόρη μου», τόνισε ο πάντα εριστικός Thomas.

Υπενθυμίζεται ότι η μεγαλύτερη, ετεροθαλής αδερφή της Meghan, προτίθεται να τη μηνύσει διεκδικώντας 75.000 δολάρια με αφορμή τα σχόλια της Meghan στην περσινή συνέντευξη με την Oprah, σχόλια τα οποία θεωρεί καμπάνια μίσους και εξόντωσης του πατέρα τους.

Πάντως, οι δικηγόροι των Sussexes έχουν ήδη αναλάβει δράση και ψάχνουν τρόπο για να σταματήσουν και να προλάβουν περεταίρω επίθεση από τον Thomas ή τη Samantha Markle.