«Δεν ξέρω πόσο φίλη ή πόσο αρμόδια ήταν» - "Καταπέλτης" ο Χρήστος Φωτίδης για την Μαίρη Μπάρκουλη

Σχετικά με την εκταφή του Στάθη Ψάλτη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν ξέρω πόσο φίλη ή πόσο αρμόδια ήταν» -

Ο Χρήστος Φωτίδης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, το πρωί της Δευτέρας 23/5, και αναφέρθηκε στο περιστατικό της εκταφής του Στάθη Ψάλτη, αλλά και στην αντιμετώπιση του θέματος από την Μαίρη Μπάρκουλη.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως για το συμβάν ενημερώθηκε από την ίδια, την οποία δεν θεωρεί κατάλληλη για να αναλάβει την διευθέτηση του ζητήματος, ενώ και οι αμόδιες αρχές που ασχολήθηκαν με αυτό δεν φαίνεται να έχουν ψάξει αρκετά να βρουν τα πρόσωπα που αναζητούν, στα οποία συμπεριλαμβάνεται η κόρη του Σταθη Ψάλτη, την οποία δεν μπορούν να εντοπίσουν.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Φωτίδη για την εκταφή του Στάθη Ψάλτη και την Μαίρη Μπάρκουλη

«Ήταν ένα τραγικό γεγονός που το έμαθα από την κυρία Μαίρη Μπάρκουλη. Δεν ξέρω πόσο φίλη ή πόσο αρμόδια ήταν για να χειριστεί ένα τέτοιο θέμα του Στάθη», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Λέει… δεν έβρισκαν την κόρη. Έχω έχω της κόρης του το κινητό. Δεν μου είπε κανείς. Λένε ότι έψαχνε ο δήμαρχος. Πού έψαχνε ο δήμαρχος;».

«Δεν έπρεπε να απευθυνθεί στο ΣΕΗ που ο Στάθης ήταν χρόνια μέλος και να πει ότι δεν βρίσκουν κάποιον από την πλευρά του Στάθη, να ενεργήσει το σωματείο», κατέληξε.

«Τα οικονομικά δεν ήταν τακτοποιημένα...»

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε το πρωί της Τετάρτης (18/5) ο Δήμαρχος Ζωγράφου, ο οποίος εξήγησε τι συμβαίνει με την εκταφή του Στάθη Ψάλτη, ξεκαθαρίζοντας πως κανένας από την οικογένεια του ηθοποιού δεν ασχολήθηκε με τις εκκρεμότητες που υπήρχαν (δείτε εδώ την οργισμένη αντίδραση της κόρης του)

«Ο Στάθης Ψάλτης ενταφιάστηκε στου Ζωγράφου στις 24/4/17, παρήλθε η ημερομηνία της ταφής στις 24/4/2 και παρέμεινε ως τις 16/5/22 χωρίς να εμφανιστεί κανένα ενδιαφέρον από την οικογένειά του για την εκταφή. Την προβλεπόμενη διαδικασία την ξέρουν αλλά τα οικονομικά δεν ήταν τακτοποιημένα», είπε μεταξύ άλλων.