Είχε περάσει από το MasterChef - Ποια είναι η νέα σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη τελικά

Το πλούσιο βιογραφικό της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είχε περάσει από το MasterChef - Ποια είναι η νέα σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη τελικά

Κι ενώ ρεπορτάζ ήθελαν τον Ντέμη Νικολαΐδη και την Κατερίνα Παναγοπούλου να περνούν μαζί ένα θερμό Πάσχα ως ζευγάρι (δείτε εδώ που και με ποιους), το νέο ρεπορτάζ του Happy Day διαψεύδει τα πάντα. Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας 23/5, ειπώθηκε στον αέρα της εκπομπής πως ο Ντέμης είναι ξανά ερωτευμένος και μάλιστα έδειξαν και πλάνα από τη νέα του συνοδό (δείτε τα εδώ).

Το πρωί της Τρίτης 24/5, σήμερα δηλαδή, υπήρξαν περισσότερες λεπτομέρειες από το Happy Day για την σχέση αυτή καθώς συνεργάτης της εκπομπής ανέφερε χαρακτηριστικά:

Ποια είναι η Φανή Σπυριδάκη

"Το όνομά της είναι Φανή Σπυριδάκη και ειναι πολυ γνωστη στον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό χώρο. Είναι συνιδιοκτήτρια του Noel και του Oyster στο κέντρο της Αθήνας. Έχει σπουδάσει στην Σορβόλη θέατρο και επικοινωνία αλλά και στο σύγχρονο θέατρο Αθηνών υποκριτική. Έχει περάσει από τους Singles κι έκανε το 18 ένα πέρασμα από το MasterChef.

Ήταν τρεις άνθρωποι της εστίασης που έκριναν κάτι πιάτα και τους διαγωνιζόμενους. Έχει ασχοληθεί και με τον χώρο της πολιτικής καθώς το 2014 κατέβηκε ως υποψήφια βουλευτής για το ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη.

Φανη Σπυριδάκη

Το τελευταίο διάστημα ο Ντέμης βρισκόταν πολύ στο μαγαζί της. Οι δικές μου πληροφορίες λένε πως δεν υπήρξε ποτέ το ειδύλλιο με την Κατερίνα Παναγοπούλου. Οι δυο τους είναι κάτι μήνες μαζί."

Φωτογραφίες από την ζωή της

Ντέμης Νικολαιδης

Ντέμης Νικολαιδης νέα σχέση

Ντέμης Νικολαιδης ζωρισμός δέσποινας βανδή
Φανη Σπυριδάκη Ντέμης Νικολαϊδης

Φανη Σπυριδάκη