«Ο Χίτλερ βγήκε από εκλογές, ο Μάρκος...» - Τα καυστικά σχόλια στον αέρα του Happy Day για τον Σεφερλή

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ο Χίτλερ βγήκε από εκλογές, ο Μάρκος...» - Τα καυστικά σχόλια στον αέρα του Happy Day για τον Σεφερλή

Το πρωί της Τρίτης 24/5 η εκπομπή του Alpha, «Happy Day» σχολίασε την συνέντευξη που έδωσε ο Μάρκος Σεφερλής στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» που θα προβληθεί από το κανάλι της ΕΡΤ. Από τα μικρά στιγμιότυπα που παρακολούθησαν το πάνελ σχολίασε την στάση του κωμικού στην κριτική.

Καταπέλτης το πάνελ του Happy Day για τον Μάρκο Σεφερλή

«Θα βάλεις στον κριτικό πώς θα κάνει την κριτική του για να μην σε θίξει ή να μην δυσαρεστηθεί κανείς;» είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Αυτή η άποψη που προβάλλει ο Μάρκος – δεν έχω παρακολουθήσει τη δουλειά του, δεν είμαι της επιθεώρησης – το επιχείρημα του κόσμου είναι από μόνο του απορριπτέο, γιατί θέλω να σας θυμίσω ότι ο όχλος σταύρωσε τον Χριστό, ότι ο Χίτλερ βγήκε με εκλογές» πρόσθεσε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Ο Κώστας Φραγκολιάς ωστόσο είχε άλλη άποψη. «Ο Χίτλερ κορόιδεψε και βγήκε. Ο Μάρκος δίνει τα διεπιστευτήριά του κάθε ημέρα και γεμίζει θέατρα 3-4 χιλιάδων θέσεων».

Η απάντηση του ηθοποιού στις κριτικές που δέχεται

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Μάρκος Σεφερλής θέλησε να απαντήσει σε όλους εκείνους που έχουν σχολιάσει τις τελευταίες εβδομάδες το Super Mammy (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter).

«Έτσι παιδιά, να μαζευτείτε πολλοί και να χτυπάτε. Έχετε καταλάβει ότι ο Σεφερλής δεν νικιέται εύκολα, γιατί έχει δίπλα του όλο αυτόν τον κόσμο που τον αγαπάει και τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Έχει ένστικτο και καταλαβαίνει ποιοι είναι οι ψεύτες κι οι υποκριτές. Όπως και καταλαβαίνει για ποιον λόγο γίνεται όλο αυτό το παιχνίδι και από ποιον υποκινείται. Σας το λέω λοιπόν, ότι εγώ παραμένω εδώ. Θα κάνω τον κόσμο να γελάει και να βλέπει τη ζωή με αισιοδοξία, και μέσα από τη δουλειά μου κι έξω από αυτή.

Τώρα φιλαράκια μου, απευθύνομαι σε εσάς. Θα είμαι πάντα εδώ, το γέλιο σας. Θα είμαι πάντα δίπλα στο δάκρυ σας, να προσπαθώ να το κάνω κι αυτό γέλιο, με τον δικό μου τρόπο. Ξέρετε εσείς. Καλό Πάσχα σε όλους, με αγάπη», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο ηθοποιός.