Τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε - Ο Νίκος Πορτοκάλογλου με λευκό κουστούμι ντυμένος γαμπρός

Λατρεύει τη γυναίκα του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε -  Ο Νίκος Πορτοκάλογλου με λευκό κουστούμι ντυμένος γαμπρός

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου είναι από τους τραγουδιστές εκείνους, που ομολογουμένως ανήκει στους στην κατηγορία των εντέχνων και αυτό φάνηκε για άλλη μια φορά από την εκπομπή Το Μουσικό κουτί, που ανέλαβε να παρουσιάσει στο πλευρό της Ρένας Μόρφη. Ο καλλιτέχνης εκτός των επαγγελματικών έχει και μια υγιή προσωπική ζωή καθώς μετά τα πολλά χρόνια γάμου και τα παιδιά που απέκτησε με τη γυναίκα του, σήμερα έχει και ένα εγγονάκι, που το λατρεύει.

Δε θέλει να απασχολεί με την ιδιωτική του ζωή, όταν όμως πρόκειται για κάτι ευτυχές τότε με απλό τρόπο αποφασίζει να το μοιραστεί. Ο λόγος για τη φωτογραφία, που δημοσίευσε στην προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από την ημέρα του γάμου του.

Την επέτειο του τίμησε με τον τρόπο αυτό, καθώς μετράει 39 χρόνια κοινής πορείας και ζωής με την γυναίκα του και όπως όλα δείχνουν συνεχίζουν παρέα. Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως η εικόνα του από τότε είναι εντυπωσιακή, καθώς έχει αλλάξει πολύ.

Η σπάνια φωτογραφία του Νίκου Πορτοκάλογλου από τον γάμο του

«Ακριβώς 39 χρόνια!», έγραψε ο Νίκος Πορτοκάλογλου.

Τι συνέβη με την υγεία του τραγουδιστή

Στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη και τον Άρη Καβατζίκη μίλησε το πρωί της Παρασκρευής (10/12) ο Νίκος Πορτοκάλογλου. Ο γνωστός ερμηνευτής μίλησε τόσο για την περιπέτεια υγείας της γυναίκας του όσο και για τον ερχομό της εγγονής τους.

«Η τριετία που πέρασε ήταν περιπετειώδης, περάσαμε μια περιπέτεια υγείας της γυναίκας μου που ευτυχώς πήγαν όλα καλά, και γεννήθηκε η εγγονή μας. Πέρασα και εγώ κάτι σοβαρό με τη μέση μου, αλλά η περιπέτεια υγείας της συζύγου μου με τρόμαξε περισσότερο. Βλέπαμε παρέα με τη γυναίκα μου την εκπομπή κάθε Τετάρτη και χαιρόμασταν γελούσαμε, συγκινηθήκαμε και ήταν θεραπευτικό και για τους δυο μας αυτό.

Έχω γράψει για τη γυναίκα μου περίπου εκατό τραγούδια, αφού είμαστε μαζί 40 χρόνια πλέον. Το πρώτο ερωτικό τραγούδι που έγραψα για τη γυναίκα μου ήταν όταν χωρίσαμε, ήταν το “Ψέματα”. Μόλις το άκουσε, μετάνιωσε πικρά για το χωρισμό κι επέστρεψε.

Οι φωτεινές μου στιγμές μέσα στο 2021 ήταν όταν πήραμε καλά νέα για την πορεία της υγείας της γυναίκας μου και όταν γεννήθηκε η εγγονή μας» κατέληξε ο Νίκος Πορτοκάλογλου.