Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Ξανά απών ο Ανδρέας Μικρούτσικος από την Super Κατερίνα - Τι συμβαίνει με την υγεία του;

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν το σχολίασε καν

Ξανά απών ο Ανδρέας Μικρούτσικος από την Super Κατερίνα - Τι συμβαίνει με την υγεία του;
News 24.05.2022 10:50
Από Youweekly Team

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος απουσίαζε από την εκπομπή της Δευτέρας 23/5, γεγονός που σχολιάστηκε από την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία εξήγησε πως ο συνεργάτης της αισθανόταν μία μικρή αδιαθεσία, αλλά από σήμερα (24/5) θα βρισκόταν ξανά κοντά της. Παρόλα αυτά, αυτό δεν συνέβη.

Τι συμβαίνει με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου

Ο ίδιος απουσίαζε ξανά από το πλατό, αλλά αυτή τη φορά η παρουσιάστρια δεν μίλησε καθόλου για αυτό το θέμα και δεν πρόεβη σε κάποια περαιτέρω ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι παρόμοιο, όμως, όπως έχει δείξει, ύστερα από λίγη ξεκούραση, ανακτά τις δυνάμεις του και συνεχίζει να συμμετέχει κανονικά στην εκπομπή σε καθημερινή βάση.

Το βεβαρυμένο ιστορικό της υγείας του προκαλεί ανησυχίες, ωστόσο, εάν επρόκειτο για κάποιο σοβαρό περιστατικό η Κατερίνα Καινούργιου θα γνώριζε ήδη τι συμβαίνει και η ενημέρωση δεν θα είχε αργήσει.

Ξανά απών ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Ακραίο περιστατικό στον αέρα του Super Κατερίνα

Η εκπομπή Super Κατερίνα ανάμεσα στα θέματα που σχολιάζει αφιερώνει αρκετό χρόνο σε καθημερινή βάση στο Survivor 5, που φέτος είναι η επιτομή του καβγά και των τσακωμών. Ανάμεσα στα πρόσωπα, που βλέπουμε να πουλάνε πολύ είναι ο Εμμανουήλ, μιας και συνεχώς κάνει τα γνωστά ευτράπελα.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος από την άλλη δείχνει φανερά κουρασμένος μαζί του και με όσα κάνει, με αποτέλεσμα συχνά να βγαίνει μαζί του εκτός εαυτού. Την Πέμπτη 19/5 όμως όταν πληροφορήθηκε στον αέρα ότι ο παίκτης έχει μαντικές ικανότητες και πως διαβάζει το χέρι των συμπαικτών του , σηκώθηκε και το έβαλε κανονικά στα πόδια, σε μια στιγμή απίστευτου χιούμορ.

«Εγώ γιατί να υποστώ όλο αυτό το μαρτύριο μιας ηχορύπανσης, η οποία χτυπάει στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Αλλά αυτά είναι αποτελέσματα μιας αντίληψης παραγωγής που τέτοιους ανθρώπους θα τους κρατάει για να γίνονται τέτοια σαν απονενοημένο διάβημα, να τους μείνει λίγο θεαματικότητα ανάλογη του πρότζεκτ.

Ο Τάκης δεν θα φύγει σήμερα γιατί παράγει έργο, η Βρισηίδα παράγει έργο και αυτό το έργο είναι η καταστροφή των αυτιών μας, του εγκεφάλου μας, του ψυχισμού μας. Κατερίνα σου ζητάω άδεια για να μην ξαναμιλήσω γι’ αυτό το πράμα. Γιατί αυτό δεν είναι τηλεόραση, είναι πράμα. Φεύγω, πάω να μου πει τη μοίρα μου».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Ξινή, ε ξινή!» - Έξαλλος ο Μικρούτσικος με την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου στον αέρα του Super Κατερίνα

«Από ότι διαβάζω, είσαι στα καλύτερά σου!» - Η σπόντα του Μικρούτσικου για τα προσωπικά της Καινούργιου

Share