Survivor 5: Η πρώτη τηλεοπτική συνάντηση Αβραμάκη και Αντωνά θα συζητηθεί - «Πάντως είσαι γυναίκα φωτιά...»

Έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα τον τελευταίο μήνα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: Η πρώτη τηλεοπτική συνάντηση Αβραμάκη και Αντωνά θα συζητηθεί - «Πάντως είσαι γυναίκα φωτιά...»

Την Τρίτη 24/5 η γλυκιά Σοφιάνα Αβραμάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, και αυτή η επίσκεψη πρόκειται να συζητηθεί μιας και είναι η πρώτη τηλεοπτική συνάντηση της με την Μαρία Αντωνά καθώς οι δυο τους έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα τον τελευταίο μήνα, από την ημέρα που ο Κωνσταντίνος Εμμανούηλ άρχισε να λέει τα νέα του Άγιου Δομίνικου και να πετάει σπόντες.

Συνάντηση για Αβραμάκη και Αντωνά

Η πρώην παίκτρια του Survivor, διέψευσε αμέσως τα όσα είχαν γραφτεί για την ίδια και τον γνωστό ποδοσφαιριστή, ενώ είχε αποκαλύψει πως η πρώτη κοπέλα με την οποία επικοινώνησε μετά την αποχώρησή της, ήταν η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά.

Η Μπέττυ Μαγγίρα καλωσόρισε τη Σοφιάννα Αβραμάκη στο πάνελ της με την Μαρία Αντωνά να σχολιάζει: «Πάντως είσαι γυναίκα φωτιά, έχει φύγει από το παιχνίδι αλλά το σημάδι σου εκεί έχει μείνει, ακόμα σε συζητάνε».

«Περίμενα να επικοινωνήσει μαζί μου αλλά...» - Τα "καρφιά" της Καζολέα για τη Σοφιάνα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 18/5 στο πλατό του Love it για να σχολιάσει τις εξελίξεις σχετικά με το Survivor, ήταν η πρώην παίκτρια Πελαγία Καζολέα. Μεταξύ άλλων η παίκτρια σχολίασε ότι η φίλη της εντός παιχνιδιού Σοφιάνα, μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα και όσα έχει δηλώσει, δεν έχει επικοινωνήσει μαζί της, και αναφέρθηκε και στο σχόλιο που είχε κάνει για εκείνη λέγοντας την «πονηρή».

Πιο συγκεκριμένα η Πελαγία ανέφερε πως περίμενε η Σοφιάνα να επικοινωνήσει μαζί της, κάτι που ωστόσο δεν έχει κάνει αλλά έχει πληροφορηθεί πως μίλησε με άτομα που δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα μιλούσε Όσον αφορά το σχόλιο της, είπε πως είναι κάτι που έχει πει και η ίδια η Σοφιάνα για τον εαυτό της και δεν το έκανε με κακό τρόπο.