Δίκη Depp - Heard: «Το βλέμμα της αγωνίας και της απελπισίας» - "Τρέμει" η Amber για την απόφαση του δικαστηρίου

Η ηθοποιός δεν φαίνεται να έχει μεγάλη αισιοδοξία

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Δίκη Depp - Heard: «Το βλέμμα της αγωνίας και της απελπισίας» -

Η δίκη της Amber Heard και του Johhny Depp για συκοφαντική δυσφήμιση γίνεται όλο και πιο σκληρή όπως όλα δείχνουν στην εξέλιξή της, μιας και με όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας είναι αρκετά δύσκολο να προβλέψει κανείς ποιος θα κερδίσει τη δίκη. Η απελπισία και η κούραση ωστόσο που δείχνει η δικηγόρος της ηθοποιού είναι ενδεικτική για κάποιους για το αποτέλεσμα, καθώς τα συμπεράσματα δίνουν και παίρνουν.

Συνεχίζεται το θρίλερ Amber Heard και Johnny Depp

Σε ένα απόσπασμα από τη δίκη που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Μπρέντεχοφτ ακούγεται να λέει «προσπαθώ, προσπαθώ» καθώς εξέταζε την Heard ενώ η «σταρ» δικηγόρος του Depp, Καμίλ Βάσκες συνέχιζε να προβάλλει αντιρρήσεις για τις περισσότερες ερωτήσεις της.

Αντιδρώντας στην έντονη εξέταση, οι θαυμαστές σχολίασαν την ενότητα ότι το αστέρι των «Πειρατών της Καραϊβικής» θα κερδίσει τη δίκη με αυτό το ρυθμό. «Το «προσπαθώ, προσπαθώ» από τη δικηγόρο της «είναι σαν να λέει στον εαυτό της ότι αυτή η υπόθεση δεν πάει πουθενά και ειλικρινά προσπαθεί να δημιουργήσει τις συνθήκες μια υπόθεση όπου δεν υπάρχει καμία», έγραψε ένας θαυμαστής.

«Το βλέμμα της αγωνίας και της απελπισίας για τη Heard είναι αναζωογονητικό. Κάθε φορά που γίνεται ένσταση, αισθάνεται ότι ο κόσμος της συρρικνώνεται και η υπόθεση του Johhny Depp γίνεται πιο έγκυρη όσο περνούν τα λεπτά στα μάτια του κοινού», αναφέρει ένα άλλο σχόλιο.

'Τρέμει' η Amber για την απόφαση του δικαστηρίου

Η δίκη μεταξύ τους, όπου διακυβεύεται μια πιθανή αποζημίωση 100.000.000 δολαρίων που ζήτησε η ηθοποιός με το επιχείρημα ότι ο πρώην σύζυγός της της προκάλεσε ψυχολογική και σωματική βλάβη, έχει μπει στην τελική της ευθεία.

Η ηθοποιός δεν φαίνεται να έχει μεγάλη αισιοδοξία ότι η απόφαση των ενόρκων θα την ωφελήσει, καθώς υπάρχουν εκδοχές που δείχνουν διαφορές μεταξύ της ίδιας και της νομικής της ομάδας. Υπάρχουν βέβαια αρκετά σημάδια υποστήριξης και συμπάθειας στα κοινωνικά δίκτυα προς το έργο που επιτελεί η δικηγόρος της.

Και είναι ότι η στρατηγική που επέλεξε η έμπειρη νομικός είναι να παρουσιάσει τον Depp ως έναν καταχρηστικό χαρακτήρα μπροστά σε μια αδύναμη γυναίκα που προσπάθησε να αντιμετωπίσει τα πράγματα μέχρι που δεν είχε άλλη επιλογή από το να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Η γυναίκα που εκπροσωπεί, ωστόσο, φαίνεται να μην πείθεται από αυτή την απεικόνιση και δείχνει σημάδια φόβου για πιθανή οπισθοδρόμηση στο δικαστήριο.

Η μία πρώην μετά την άλλη στο δικαστήριο

Μετά την Kate Moss, στην δίκη του Johnny Depp και της Amber Heard κλήθηκε για κατάθεση μία δεύτερη πρώην του ηθοποιού. Ο λόγος για την Ellen Barkin, της οποίας η φωνή ακούστηκε στο δικαστήριο μέσα από ένα βίντεο που ήρθε στο φως από το 2019. Η ίδια διατηρούσε σχέση με τον πρώην της ηθοποιού για 6 μήνες και κρίθηκε απαραίτητο να μιλήσει για την συμπεριφορά του όταν ήταν μαζί.

Σε αντίθεση, όμως, με την Kate Moss, η Ellen βρέθηκε εκεί για να στηρίξει τις κατηγορίες της Amber, αναφέροντας πως ο Johnny είχε πρόβλημα με τον αλκοολισμό και τα ναρκωτικά και πολές φορές τον έβλεπε ενώ ήταν υπό την επήρεια αυτών. Τόνισε, μάλιστα, πως ήταν πολύ ζηλιάρης και βίαιος.

Ξέρατε ότι έπινε υπερβολικά;

Πάντα το γνώριζα.

Πώς το γνωρίζατε;

Ήταν μεθυσμένος όλη την ώρα. Πολλές φορές.

Τι έπινε για να μεθύσει;

Κόκκινο κρασί

«Απλά είναι ένας ζηλιάρης άντρας. Θέλει να ελέγχει τα πάντα. ‘Πού πηγαίνεις;’ ‘Με ποιον πηγαίνεις;’ ‘Τι έκανες χτες το βράδυ;’ Είχα μία γρατζουνιά στην πλάτη μου μία φορά κάτι που τον θύμωσε πάρα πάρα πολύ. Γιατί πίστευε ότι έγινε επειδή εγώ έκανα σεξ με έναν άνθρωπο που δεν ήταν εκείνος», είπε χαρακτηριστικά στη συνέχεια.

Ενώ, έπειτα, μίλησε για ένα βίαιο περιστατικό από την πλευρά του ηθοποιού σε έναν άγνωστο: «Ο κύριος Depp πέταξε ένα μπουκάλι κρασιού στην άλλη άκρη του δωματίου σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Las Vegas όταν έκανε γυρίσματα για το ‘Fear and Loathing in Las Vegas. Γινόταν ένας τσακωμός. Μεταξύ του Johnny Depp και των βοηθών στο δωμάτιο; Με τους βοηθούς; Ειλικρινά δε θυμάμαι».