Αποκλειστικές φωτογραφίες της Μαρίνας Βερνίκου με την κούκλα κόρη της, Ντεμίλια στο κέντρο της Αθήνας

Πήγαν για ψώνια!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αποκλειστικές φωτογραφίες της Μαρίνας Βερνίκου με την κούκλα κόρη της, Ντεμίλια στο κέντρο της Αθήνας

Η κάμερα του YouWeekly.gr απαθανάτισε την Μαρίνα Βερνίκου μαζί με την κούκλα κόρη της, στο κέντρο της Αθήνας. Η ίδια διατηρεί άψογες σχέσεις με τα αγαπημένα της παιδιά Ντεμίλια, Γιώργο (δείτε τον εδώ) και Ανέζια, βέβαια με την μεγαλύτερή της κόρη μπορούν να κάνουν περισσότερα πράγματα μαζί.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή φωτογράφος και επιχειρηματίας προσπαθεί να αφιερώσει χρόνο στην οικογένειά της όσο πιο πολύ προκειμένου να κάνουν διάφορα πράγματα μαζί στην καθημερινότητά τους.

Έτσι λοιπόν, μητέρα και κόρη βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας για κάποια ψώνια αλλά και για να απολαύσουν την απογευματινή τους βόλτα. Τόσο η μητέρα, όσο και η κόρη είχαν επιλέξει να ντυθούν αρκετά απλά μιας και είχαν ένα πιο casual στυλ.

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Μαρίνας Βερνίκου με την κούκλα κόρη της, Ντεμίλια

Μαρίνα Βερνίκου μαζί με την κούκλα κόρη της

Μαρίνα Βερνίκου - Αποκλειστική φωτογραφία

Αποκλειστική φωτογραφία - Βερνίκου με την κόρη της

Μαρίνα Βερνίκου μαζί με την κούκλα κόρη της

Σάκης Τανιμανίδης - Μαρίνα Βερνίκου: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας χωρίς τη Χριστίνα Μπόμπα

Τον Σάκη Τανιμανίδη και την κουμπάρα του Μαρίνα Βερνίκου «έπιασε» ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι σε πρωινή τους βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις. Ωστόσο η Χριστίνα Μπόμπα φαίνεται πως απουσίαζε από αυτή τους την εξόρμηση, ίσως επειδή ήθελε να περάσει περισσότερο χρόνο με τις δίδυμες, μετά την εξόρμησή της στο Παρίσι.

Η κουμπαριά μεταξύ τους έκλεισε ύστερα από μια μακροχρόνια φιλία, όταν το ζευγάρι των παρουσιαστών αποφάσισε να τους παντρέψει η Μαρίνα μαζί με τον Μίλτο Καμπουρίδη.

Οι δυο τους είναι ντυμένοι στα μαύρα, με δερμάτινα jacket και look που αποτυπώνει την χαλαρή διάθεση της βόλτας τους. Η Μαρίνα είναι ντυμένη με total black, ενώ αυτό που κλέβει τα βλέμματα είναι τα μαύρα μεγάλα γυαλιά ηλίου της. Από την άλλη ο Σάκης σπάει την «μαυρίλα» με μια χακί plain μπλούζα.

Να θυμίσουμε πως ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα πριν λίγους μήνες, μετακόμισαν στο νέο τους σπιτικό (Δείτε εδώ το νέο τους σπίτι), εγκαταλείποντας το διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι στο οποίο και έζησαν αρκετά χρόνια, μέχρι των ερχομό των διδύμων τους.

Ο Σάκης και η Μαρίνα στην Αθήνα

Σάκης Τανιμανίδης και Μαρίνα Βερνίκος