Αφροδίτη Λιάντου: Τώρα τα έχει με τον Σκουρλέτη αλλά αυτός είναι ο πρώην σύντροφός της

Οι αναρτήσεις στο instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αφροδίτη Λιάντου: Τώρα τα έχει με τον Σκουρλέτη αλλά αυτός είναι ο πρώην σύντροφός της

Το ευρύ κοινό γνώρισε την Αφροδίτη Λιάντου μέσα από την σειρά του MEGA, «Γη της Ελιάς» όπου σημειώνει ιδιαίτερη επιτυχία μιας και τα νούμερα τηλεθέασης είναι αρκετά ικανοποιητικά. Φαίνεται πως η πλοκή της συγκεκριμένης σειράς έχει "κεντρίσει" για τα καλά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Από την άλλη, η πρωταγωνίστρια της σειράς δεν έχει απασχολήσει ιδιαίτερα με την προσωπική της ζωή μιας και επιλέγει να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πιο συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει γνωστό πως έχει επιλέξει για τα καλά χωριστούς δρόμους με τον πρώην σύντροφό της μιας και είναι ξανά ερωτευμένη με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη ο οποίος πρωταγωνιστεί επίσης στη σειρά του MEGA.

Όπως είναι λογικό και οι δυο έχουν σβήσει τις φωτογραφίες που είχαν δημοσιεύσει μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς, ωστόσο εμείς μετά από ένα γρήγορο ψάξιμο βρήκαμε τον κούκλο πρώην της όπου τον λένε Γιώργο.

Ο πρώην σύντροφος της Αφροδίτης Λιάντου

Αφροδίτη Λιάντου - Ο πρώην σύντροφος

Ο πρώην σύντροφος της Αφροδίτης Λιάντου
Αφροδίτη Λιάντου - Ο πρώην σύντροφός της
Αυτός είναι ο πρώην σύντροφος της Λιάντου

Ποιος είναι ο πατέρας της Αφροδίτης Λιάντου και πρώην της Εβελίνας Παπούλια

Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη Λιάντου, φέτος πρωταγωνιστεί για πρώτη φορά σε σειρά και μάλιστα, σε μια από τις πιο επιτυχημένες της σεζόν, τη Γη της Ελιάς (δείτε εδώ μια πρόσφατη έξοδο μαμάς και κόρης).

Γνωρίσθηκαν όταν εκείνη πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Βίρα τις Άγκυρες». Παντρεύτηκαν το 1999 με πολιτικό γάμο, ενώ ήδη είχε γεννηθεί η κόρη τους Αφροδίτη. Το επόμενο καλοκαίρι και παρά τις φήμες που ήθελαν το ζευγάρι χωρισμένο έκαναν θρησκευτικό γάμο στην Επίδαυρο οπού η Εβελίνα κατέφθασε με ένα καΐκι. Το τέλος: Χώρισαν οριστικά υστέρα από δυο μήνες.

Ο Γιώργος Λιάντος, ο ηθοποιός με το μεγάλο ταλέντο και την υπέροχη φωνή, που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ότι η φωνή που ακούν σε μεταγλωττίσεις είναι η δική του, είναι ο πατέρας του κοριτσιού που τον τελευταίο καιρό απασχολεί, με την ομορφιά και τα πρώτα καλλιτεχνικά του βήματα, τη δημοσιότητα.

Παπούλια

Το πρώην ζευγάρι όλα τα χρόνια που πέρασαν μετά από το διαζύγιό τους φρόντισαν να μεγαλώσουν την κόρη τους με αγάπη και ισορροπία. Οι σχέσεις τους ήταν πάντα όμορφες και οι δυο τους δεν σταμάτησαν να μοιράζονται όλα όσα έπρεπε για το μεγάλωμα της Αφροδίτης.

Ο Γιώργος Λιάντος παντρεύτηκε το 2016 για δεύτερη φορά -αρχικά- με πολιτικό γάμο τη θεατρολόγο και ηθοποιό Δήμητρα Βαμβακάρη, που βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και κουμπάρους τους Αιμίλιο Χειλάκη & Φωτεινή Μπαξεβάνη.

Τον Ιούνιο του 2017, σε ένα όμορφο εκκλησάκι στις Μηλιές Πηλίου, έκαναν τον θρησκευτικό τους γάμο και βάφτισαν τη λίγων μηνών κόρη τους, με κουμπάρους τη Γιάννα Παπαγεωργίου και τον Άγγελο Μπούρα. Στο γάμο, φυσικά, ήταν η Εβελίνα Παπούλια μαζί με την κόρη τους Αφροδίτη Λιάντου.