Χαρές για την οικογένεια Γλύξμπουρκ - Τι συνέβη με τον εγγονό του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

H ανάρτηση του πρίγκιπα Παύλου

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Χαρές για την οικογένεια Γλύξμπουρκ - Τι συνέβη με τον εγγονό του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για την οικογένεια του Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου (δείτε εδώ την απίστευτη θέα από το νέο του σπίτι) καθώς ο μεγαλύτερος γιος της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου Γλύξμπουρκ αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο του Georgetown και οι περήφανοι γονείς του ήταν στο πλευρό του, με τον Πρίγκιπα μη μπορώντας να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή του να δημοσιεύσει μία σειρά από τρυφερά στιγμιότυπα της ημέρας.

Ο πρίγκιπας Παύλος δήλωσε πόσο περήφανος μπαμπάς είναι

Ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουρκ, σε ηλικία μόλις 23 ετών, αποφοίτησε από κορυφαίο πανεπιστήμιο, με τον ίδιο να είναι έτοιμος να εκπληρώσει όλα του τα όνειρα. Σε αυτήν την ξεχωριστή ημέρα για εκείνον, δεν γινόταν να λείπει από το πλευρό του η οικογένειά του: τα αδέρφια του, Μαρία-Ολυμπία, Αχιλλέας-Ανδρέας, Οδυσσέας-Κίμωνας και Αριστείδης-Σταύρος, αλλά φυσικά και οι γονείς του, Παύλος Γλύξμπουρκ και Μαρί Σαντάλ.

Ο πατέρας του, κατά την διάρκεια της όμορφης ημέρας ένιωθε πολύ περήφανος για τον γιο του και δεν δίστασε να τον τραβήξει μερικές φωτογραφίες, για να θυμάται την συγκεκριμένη ξεχωριστή στιγμή. Μάλιστα, ο ίδιος έκανε και μια δημοσίευση στο Instagram, με μερικές από τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα: «Χρόνια πολλά Κωνσταντίνε και συγχαρητήρια, έγινες απόφοιτος του Georgetown. Συγχαρητήρια είμαι πολύ περήφανος για σένα σήμερα»

Εξιτήριο για τον τέως βασιλιά μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Αττικόν», καθώς εισήχθη εσπευσμένα με θετικό μοριακο τεστ κορωνοϊου. Μάλιστα, ο Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος ήταν επιβαρυμένος από τη σοβαρή πνευμονία για την οποία είχε νοσηλευτεί τον Δεκέμβριο στο νοσοκομείο «Υγεία ωστόσο ο ίδιος ήταν τριπλά εμβολιασμένος.

Την Πέμπτη 16/12 ο τέως βασιλιάς της Ελλάδας Κωνσταντίνος έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού στο Νοσοκομείο Ναυπλίου, με τον ίδιο να στέλνει το μήνυμα πως ο εμβολιασμός θα σημάνει το τέλος της πανδημίας.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα argonafplia.gr, τον τέως βασιλιά υποδέχθηκαν ο διοικητής 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης και ο διοικητής του Νοσοκομείου Αργολίδας, Θοδωρής Βασιλόπουλος. Σημειώνεται ότι συνοδευόταν από την τέως βασίλισσα Άννα Μαρία ή οποία όμως θα εμβολιαστεί σύντομα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή πληροφοριών, ο τέως βασιλιάς, αφού ακολούθησε τη διαδικασία που ορίζει το πρωτόκολλο, συμπληρώνοντας το σχετικό έγγραφο, εμβολιάστηκε και στη συνέχεια μετέβη σε αίθουσα αναμονής, όπου παρέμεινε για 15 λεπτά, όπως προβλέπεται, για λόγους ασφαλείας. Στο μεταξύ, ξεκινούν και οι διαδικασίες για τα ραντεβού των ηλικιωμένων!