Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

«Δεν τολμώ να μπω στην κουζίνα του...» - Η αποκάλυψη του Σεργουλόπουλου που δεν είχε ξανακάνει

Μίλησε δημόσια στην κάμερα του Love it

«Δεν τολμώ να μπω στην κουζίνα του...» - Η αποκάλυψη του Σεργουλόπουλου που δεν είχε ξανακάνει
News 24.05.2022 16:59
Από Ελένη Μήτση

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είχε τη χαρά και την τιμή να παραλάβει βραβείο για το μαγαζί εστίασης, που διατηρεί έτσι τον έπιασε η κάμερα του love it και είδαμε τις δηλώσεις του την Τρίτη 24/5. Ο παρουσιαστής και επιχειρηματίας τόνισε πως δεν έχει πάρει ποτέ κάποια βράβευση για την ιδιότητα του στη τηλεόραση παρά μόνο για τα μαγαζιά, που διατηρεί.

Προφανώς και τον χαροποιεί αυτό το γεγονός και αυτό φάνηκε από το τεράστιο χαμόγελο του. Όσο για το μυστικό της επιτυχίας του, αυτό οφείλεται στον σεφ του καθώς όπως είπε έχουν μια πολύ καλή συνεργασία. Μάλιστα δεν τον αφήνει να επεμβαίνει ποτέ στο πόστο του, παρά μόνο να δοκιμάζει. Παρά την στάση αυτή, ο Φώτης ξέρει πολλά και ας μην εμπλέκεται στην κουζίνα, μιας και η κοντινή επαφή με τον Στέλιο Παρλιάρο, κάτι θα του άφησε.

Oι δηλώσεις του Φώτη Σεργολόπουλου για το βραβείο που πήρε

«Είμαι πολύ χαρούμενος, έχουμε πάρει πολλά βραβεία, όταν βραβεύεσαι έχει μεγάλη αξία. Έχουμε έναν εξαιρετικό σεφ τον Δημήτρη Δημητριάδη, δεν τολμώ να μπω στην κουζίνα του, είναι άβατο ρε παιδί μου», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Δεν με αφορά να συμφωνούν με αυτό που είμαι»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ήταν καλεσμένος στο Special Report και έδωσε μία άκρως αποκαλυπτική και "έξω από τα δόντια" συνέντευξη λέγοντας τα πράγματα με το όνομά τους. Αναφέρθηκε εκτενώς για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα ομόφυλα ζευγάρια στη χώρα μας αλλά μίλησε και για τον γιο του (δείτε τι είχε πει παλαιότερα για την οικογένεια τους) και το πως θέλει να είναι ως πατέρας.

«Έχω μια ζωή ανοιχτή. Ως δημόσιο πρόσωπο έπρεπε να μιλήσω ανοιχτά για τη θέση μου στην κοινωνία και να τη διεκδικήσω. Η στάση του κάθε ανθρώπου τον ορίζει. Δεν μπορώ να πω ότι θα ήθελα όλοι να συμφωνούν με αυτό που είμαι, δεν με αφορά. Αυτό που με αφορά είναι η κοινωνία κι οι αρχές να με θεωρούν ίσο» είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Δεν με θεωρούν ίσο αλλά ότι δεν με ξέρουν για αυτό συστήνομαι κάθε φορά. Αισθάνομαι πως κάθε φορά που κάνω μια κουβέντα τηλεοπτική συστήνομαι. Όσο το κάνω, τόσο αντιλαμβάνονται πως αυτοί οι άνθρωποι υπάρχουν γύρω μας και στις οικογένειές μας και διεκδικούν ίσα δικαιώματα με τους υπόλοιπους. Δεν έχει να φοβηθεί κανείς τίποτα και σε εμένα είναι άγνωστος ο φόβος» σημείωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Αν πάθω κάτι εγώ ή ο αδερφός μου το παιδί θα πάει..» - "Έσπασε" τη σιωπή του ο Σεργουλόπουλος

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Εγώ είπα στον Πέτρο Κωστόπουλο να μιλήσουμε για αυτό το θέμα»

Share