Το viral video της Kendall Jenner από τον γάμο της Kourtney Kardashian που «έριξε» το διαδίκτυο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το viral video της Kendall Jenner από τον γάμο της Kourtney Kardashian που «έριξε» το διαδίκτυο

Πριν από λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε ο γάμος ανάμεσα στην Kourtney Kardashian και τον σύντροφό της, Travis Barker, οι δυο τους παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στο κάστρο Castello Brown στο Πορτοφίνο της Ιταλίας και οι εικόνες από την τελετή έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Εκεί παρευρέθηκε όλη η οικογένεια Kardashian, ενώ τα βλέμματα τράβηξαν για ακόμα μία φορά, οι μικρότερες αδερφές, Kendall και Kylie.

Το viral βίντεο της Kendall Jenner

Η Kylie τράβηξε ένα βίντεο από την αδερφή της Kendall την ώρα που προσπαθούν να ανέβουν τα σκαλιά για να φτάσουν στον ιερό ναό.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στα social media φαίνεται το μοντέλο να δυσκολεύεται να ανέβει τις σκάλες με το στενό Dolce & Gabbana φόρεμα που επέλεξε για τον γάμο της αδερφής της.

Μάλιστα ακούγεται να λέει: «Σκ…, αυτές οι σκάλες είναι μια τρέλα», ενώ η Kylie γέλαγε.

Στο στόχαστρο η Kendall και η Kylie Jenner

Μία «ατυχή» στιγμή είχαν η Kylie και η Kendall Jenner, ενώ έπαιζαν ένα οικογενειακό παιχνίδι με τις αδερφές τους και τη μητέρα τους. Στα πλαίσια μίας συνέντευξής τους στο Access Hollywood, οι αδερφές Καρντάσιαν κρατούσαν κάποιες κάρτες, οι οποίες έγραφαν πάνω τους διάφορους χαρακτηρισμούς.

Με βάση αυτές, έπρεπε να επιλέξουν ποια είναι η πιο «έξυπνη», η πιο «αστεία» ή η πιο «ολιγαρκής». Η τελευταία αυτή λέξη μάλιστα, ήταν που προκάλεσε «σύγχυση» στις δύο νεότερες γυναίκες της οικογένειας, την Κάιλι και την Κένταλ.

Συγκεκριμένα, οι δυο αδερφές δεν γνώριζαν τι σημαίνει η λέξη «ολιγαρκής». Όταν τους εξήγησαν τελικά, την ερμηνεία της λέξης, η Κένταλ επέλεξε τον εαυτό της. Η Κάιλι από την άλλη μεριά, συνέχισε να χαμογελάει με αμηχανία για την άγνοιά της. (Δείτε εδώ μια από τις σπανιότερες συνεντεύξεις της Κάιλι)

Φυσικά, το βίντεο έγινε αμέσως viral, με τους χρήστες των social media να «κοροϊδεύουν» τις αδερφές Τζένερ για τις γνώσεις τους.

Η συνέντευξή τους δόθηκε με αφορμή το νέο τους ριάλιτι με τίτλο «Kardashians», που κάνει πρεμιέρα στο τηλεοπτικό δίκτυο της Hulu στις 14 Απριλίου, ενώ σύντομα πρόκειται να κυκλοφορήσει στο Disney+ διεθνώς, καθώς και στο Star+ στη Λατινική Αμερική.

Το νέο ριάλιτι θα «αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τα πρωτοσέλιδα. Από τις έντονες πιέσεις εταιριών μέχρι τις ξεκαρδιστικές στιγμές παιχνιδιών και οικογενειακών στιγμών».