Απίστευτη ανατροπή στη δίκη Depp και Heard - Γυναίκα μπήκε στη δίκη και ισχυρίστηκε πως έχει το παιδί του

Σηκώθηκε και άρχισε να φωνάζει

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Απίστευτη ανατροπή στη δίκη Depp και Heard - Γυναίκα μπήκε στη δίκη και ισχυρίστηκε πως έχει το παιδί του

Τη Δευτέρα 23 Μαΐου ξεκίνησε για ακόμη μία φορά η πολύκροτη δίκη του Johnny Depp εναντίον της Amber Heard ξεκίνησε και διάφοροι μάρτυρες, όπως η αδερφή της πρόσφατα, ανέβηκαν να καταθέσουν σχετικά με την υπόθεση, Ωστόσο, κάτι εντελώς απρόοπτο συνέβη κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος του δικαστηρίου, και όλοι πάγωσαν.

Γυναίκα άρχισε να φωνάζει ότι ο Johnny Depp είναι ο πατέρας του παιδιού της

Μία γυναίκα που βρισκόταν στο ακροατήριο, την ώρα του διαλείμματος, σηκώθηκε και άρχισε να φωνάζει πως το παιδί της είναι του Johnny Depp. Η κάμερα δεν κατέγραψε το συμβάν γιατί κοιτούσε προς τα πάνω καθώς εκείνη την ώρα η δικαστής Azcarate έβγαινε από την αίθουσα, όμως, η απεσταλμένη του Law&Crime, Angenette Levy, που καλύπτει τη δίκη διηγήθηκε τα πάντα.

«Όλοι σηκώθηκαν και η κάμερα έδειχνε ψηλά στο ταβάνι γιατί η δικαστής έβγαινε από το δικαστήριο. Ξαφνικά, μία γυναίκα σηκώνεται στο πίσω μέρος του δικαστηρίου με το μωρό της και λέει ‘Johnny, σ’ αγαπάω, οι ψυχές μας είναι ενωμένες’. Εκείνος γύρισε και χαιρέτισε όπως κάνει κάποιες φορές και όλοι χαιρέτισαν. Ένα από την ασφάλεια την πλησίασε και τότε (εκείνη) σήκωσε το μωρό και φώναξε ‘Αυτό το μωρό είναι δικό σου’. Και όλοι έλεγαν ‘Ω Ok’ και ο άνθρωπος της ασφάλειας είπε ‘Έφυγες από εδώ’»

«Η ασφάλεια την έβγαλε από το δικαστήριο, της πήραν την άδεια παραμονής στην αίθουσα και, προφανώς, ακόμα κι αν η δικαστής δεν είναι στο έδρανο, δεν μπορεί (η γυναίκα με το μωρό) να κάνει τέτοια πράγματα. Το να φωνάζεις ότι οι ψυχές σας είναι ενωμένες και ότι αγαπάς κάποιον και μετά κι άλλοι άνθρωποι να αρχίσουν να φωνάζουν είναι ακραίο. Είναι κάτι που δεν είδατε στο live feed. Μπορεί να ακούσατε ένα μικρό απόσπασμα -αμφιβάλλω-, αλλά είναι κάτι που εγώ είδα γιατί στεκόμουν απέναντι από τον διάδρομο από αυτήν τη γυναίκα», είπε χαρακτηριστικά η απεσταλμένη.

Τεράστια γκάφα της Άμπερ Χέρντ - Η Κειτ Μος σε ρόλο κλειδί στη δίκη

Σε τεράστια γκάφα περιήλθε κατά τη διάρκεια της δίκης η Άμπερ Χερντ, καθώς αναφέρθηκε σε ψευδές περιστατικό μεταξύ του Johnny Depp και της Kate Moss , δίνοντας έτσι την αφορμή στον πρώην σύζυγό της να αξιοποιήσει έναν νέο μάρτυρα , που δεν είναι άλλη , από την πρώην σύντροφό του και πασίγνωστο μοντέλο Kate Moss!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα απο την αρχή. Την περασμένη εβδομάδα η 'Αμπερ Χερντ κατά τη διάρκεια της δίκης προκειμένου να πείσει για τον βίαιο χαρακτήρα του πρώην άντρα της , αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που συνέβη τον Μάρτιο του 2015. Τότε η ηθοποιός γρονθοκόπησε τον Τζόνυ Ντεπ στο πρόσωπο, υπό τον φόβο ότι θα έριχνε την αδερφή της , Γουίτνευ Χενρίκεζ από μία σκάλα.Κέιτ Μος δίκη Τζόνι Ντεπ

Η Χερντ έκανε παραπομπή με τα λόγια της σε ένα φημολογούμενο αντίστοιχο περιστατικό μεταξύ Ντεπ- Μος.

Ο δικηγόρος του Τζόνυ Ντεπ με το άκουσμα των λέξεων, σήκωσε την γροθια του θριαμβευτικά καθώς τα λεγόμενα της ήταν αρκετά για να προσαχθεί ως μάρτυρας στην επόμενη δίκη η Κέιτ Μος.

«Η Άμπερ Χερντ αναφέρθηκε σε μια πρώην του Τζόνυ Ντεπ που πίστευε ότι δεν θα τον υποστηρίξει. Αυτή η σκέψη δε θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την πραγματικότητα» είπε μια πηγή στους « New York Post ».

Η Κειτ Μος, που σπάνια μιλάει για την προσωπική της ζωή ενώ σιχαίνεται και τις συνεντεύξεις αναμένεται να καταρίψει τα λεγόμενα της Άμπερ Χερντ με την κατάθεσή της θέλοντας να υπερασπιστεί τον φίλο και πρώην σύντροφό της, καθώς η πραγματικότητα για το περιστατικό απέχει κατά πολύ από την κατάθεση της Χερντ, επικαλείται πηγή.

Υπενθυμίζεται πως το διάσημο μοντέλο είχε θυελλώδη σχέση με τον ηθοποιό από το 1994 έως το 1997, ενώ αναμένεται να καταθέσει στο δικαστήριο πως ουδέποτε υπήρξε κακοποιητικός.