MasterChef 6: «Τον είχαν βάλει σε μία γωνία...» - Ο Γιάννος Σδούγκας στο πλευρό του Δημήτρη Ταϊρίδη

«Όσα έλεγε ήταν σωστά»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 6: «Τον είχαν βάλει σε μία γωνία...» - Ο Γιάννος Σδούγκας στο πλευρό του Δημήτρη Ταϊρίδη

Ο Γιάννος Σδούγκας μετά την αποχώρησή του από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του MasterChef 6, η οποία προκάλεσε "σάλο", καθώς το κοινό θεωρεί πως ήταν άδικη, ο ίδιος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Breakfast@Star, για να μιλήσει για την εμπειρία του στο παιχνίδι. Μεταξύ άλλων, όμως, αναφέρθηκε στον πιο αμφιλεγόμενο παίκτη, Δημήτρη Ταϊρίδη.

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε πως ο "Μπόμπαινας", όπως τον φώναζαν όλοι, δεν είχε καθόλου άδικο σε όσα έλεγε κατά τη διάρκεια του μαγειρικού ριάλιτι και πως, μάλιστα, του επιτίθονταν χωρίς ουσιαστική αιτία. Το μόνο του λάθος, κατά την άποψή του, ήταν ο τρόπος που εκφραζόταν. Οι δυο τους έκαναν αρκετή παρέα και συχνά τα συζητούσαν όλα αυτά.

Οι δηλώσεις του Γιάννου Σδούγκα για τον Δημήτρη Ταϊρίδη

«Το' λεγα από την αρχή ότι είμαστε μία ζούγκλα. Ο καθένας είναι από ένα ζώο διαφορετικό. Δεν επηρεάζομαι από κανέναν. Ό,τι έχω να πω, το λέω. Δεν μιλάω πάρα πολύ. Όλοι ξέρουν τι άποψη έχω για τον καθένα, καλή ή κακή. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι... το να υποτιμάμε, το να βρίζουμε, το να ταπεινώνουμε, είναι τρία πράγματα που εγώ δεν μπορώ να ανεχτώ», είπε αρχικά.

Σχετικά με τον πρώην συμπαίκτη του σημείωσε: «Με τον Δημήτρη κάναμε παρέα, μιλάγαμε πάρα πολύ, είναι άτομο που σέβομαι. Δεν έχει αλλάξει χαρακτήρα ο Δημήτρης. Αυτά που έλεγε, τις περισσότερες φορές, ήταν σωστά. Εκεί που χάνει το δίκιο του, είναι ο τρόπος που εκφράζεται».

«Τον Δημήτρη τον είχαν βάλει σε μία γωνία, στην αρχή του προγράμματος, χωρίς να ξέρουν τι είχε γίνει με δύο τρία παιδιά», κατέληξε.

«Βιώσαμε πολλά...»

Ο παίκτης που αποχώρησε μία ανάσα κυριολεκτικά πριν τον τελικό, απαντησε και στο σχόλιο της παρουσιάστριας πως τον είδαμε να "λυγίζει" και δεν μας είχε συνηθίσει έτσι τόσο καιρό.

Πιο συγκεκριμένα ο παίκτης είπε: « Λογικό ήταν να ξεσπάσω, ήταν ένα ταξίδι, βιώσαμε πολλά μέσα και ωραίες στιγμές και ο καθένας λυγίζει, ήταν η στιγμή, η δική μου στιγμή γιατί ήξερα πως δεν έχω κάνει καλό πιάτο, για αυτό τα άφησα να βγουν προς τα έξω...».

Αξίζει να αναφερθεί πως ο συγκεκριμένος παίκτης ήταν ένα από τα φαβορί του μαγειρικού διαγωνισμού, και πλήθος κόσμου τον στήριζε μιας και ήθελε να τον δει νικητή.