Το τηλεοπτικό μέλλον του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Ναταλί Κάκκαβα - Η αποκάλυψη του Μικρούτσικου

Δεν έχουν υπογράψει ακόμα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το τηλεοπτικό μέλλον του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Ναταλί Κάκκαβα - Η αποκάλυψη του Μικρούτσικου

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η φετινή τηλεοπτική σεζόν και οι περισσότεροι παρουσιαστές έχουν ήδη υπογράφει την μετεγγραφή τους ή την παραμονή τους στα κανάλια. Ωστόσο υπάρχουν και ορισμένοι που ακόμα ακροβατούν ανάμεσα σε σταθμούς (δείτε εδώ που θα βρίσκεται η Ιωάννα Μαλέσκου στη νέα σεζόν)

Ποιο θα είναι το τηλεοπτικό μέλλον του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Ναταλί Κάκκαβα

Ο ΣΚΑΙ έχει τραβήξει την προσοχή για πολλούς λόγους, καθώς έχει αποφασίσει να κάνει μια σοβαρή αναπροσαρμογή στο πρόγραμμα του. Ενώ έχουν ξεκινήσει τα σενάρια που θέλουν τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα να παίρνουν τον δρόμο προς το Φάληρο.

Το πρωί της Τετάρτης 25/5 ο Ανδρέας Μικρούτσικος έσκασε την μεγάλη βόμβα στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», υποστηρίζοντας ότι γνωρίζει που θα υπογράψει ο Γκουντάρας.

«Εδώ θα έρθει ή στην ΕΡΤ» δήλωσε υπονοώντας την εταιρεία παραγωγής Barking Well Media και την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Εδώ; Ξέρεις κάτι;» τον ρώτησε η παρουσιάστρια.

«Εδώ σε μία από τις θέσεις θα έρθει» επέμεινε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο προς το παρόν για το μέλλον του ζευγαριού.

Ο Γκουντάρας αποκαλύπτει για το τηλεοπτικό του μέλλον

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας βρέθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου το πρωί της Δευτέρας 18/4, προκαλώντας ένταση με την άφιξή του, και μίλησε για την γυναίκα του και την συνεργασία τους για την εκπομπή που παρουσιάζουν, Όλα Γκουντ, καθώς και για την συνεργασία του με την παρουσιάστρια.

Ο ίδιος ανέφερε πως με την Κατερίνα Καινούργιου πέρασε πολύ όμορφα και πως ήταν η πιο καλή του συνεργασία μέχρι τώρα, ενώ όταν ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό του μέλλον με την γυναίκα του, δήλωσε πως εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

«Εννοείται μου έλειψε, δεν φοβάμαι να πω κάτι που νιώθω. Ήταν ενδεχομένως η καλύτερή μου συνεργασία. Πέρασα υπέροχα. Κάτι που ισχύει και το έχεις ζήσει δεν είναι κακό να το λες», είπε σε πρώτο επίπεδο και η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε:

«Φεύγεις από την παρέα που ήμασταν πέρυσι και πας στον ΣΚΑΪ. Εμένα μου το είπες από την πρώτη στιγμή, ήσουν ξεκάθαρος, αλλά δε μπορούσα να πω κάτι πριν το ανακοινώσεις εσύ. Παρουσιάζεις το Big Brother. Δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα αλλά για μένα δε φταις ούτε εσύ, ούτε η Ναταλί.

Ήταν κατά τη γνώμη μου ένα πολύ κακό cast. Εγώ σε αγαπάω και σε θεωρώ έναν πολύ καλό παρουσιαστή αλλά θέλω να μου πεις αν το ευχαριστήθηκες. Ένιωθα ότι δεν…».

Έτσι, απάντησε: «Θα ήθελα να μη μείνουμε μόνο στο Big Brother και να δούμε προγράμματα σε αυτή την τηλεοπτική σεζόν, τεράστιες παραγωγές που το Big Brother στάθηκε πολύ καλύτερα μπροστά τους. Αυτά γιατί δε χτυπήθηκαν και χτυπήθηκε το Big Brother μόνο; Δεν άνοιξε μύτη.

Πείτε για μένα ότι θέλετε, ότι είμαι ο χειρότερος των χειροτέρων, δεν με νοιάζει αλλά άκουσα πολλά κακόβουλα σχόλια. Υπήρχε άνθρωπος που είπε ότι δε λέω καλά το «σ». Έτσι λέω το «σ» τα τελευταία 30 χρόνια. Όλα εμπειρίες είναι. Το χάρηκα όσο μπορούσα να το χαρώ. Μου άρεσε, γιατί εμένα μου αρέσουν τα ριάλιτι. Ποτέ δε βγήκα να πω ότι δε βλέπω ριάλι».

Για τα μελλοντικά του βήματα επισήμανε: «Με τη Ναταλί είμαστε παντρεμένοι μόνο στη ζωή. Μπορεί να κάνουν και στη Ναταλί μια πρόταση. Μπορεί να μας κάνουν μια πρόταση να είμαστε και πάλι μαζί. Μπορεί να κάτσουμε και σπίτι μας, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα

Όλα μπορούν να γίνουν. Προτεραιότητα είναι ο ΣΚΑΪ που μας έδωσε δυο πολύ δυνατά προτζεκτ. Τον ευχαριστούμε πολύ γι΄αυτό. Θα έρθει η στιγμή που θα τα βάλουμε όλα κάτω και θα δούμε τι θα γίνει».

Όταν μάλιστα, ρωτήθηκε αν θα επέστρεφε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου απάντησε: «Θα επέστρεφα παντού που με αγαπούν».