Mad Clip: Σαν σήμερα θα έκλεινε τα 34 του χρόνια - Συγκινούν οι ευχές των φίλων του

Οι αναρτήσεις στα social media

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Mad Clip: Σαν σήμερα θα έκλεινε τα 34 του χρόνια - Συγκινούν οι ευχές των φίλων του

O αγαπημένος Mad Clip, του οποίου πρόσφατα κυκλοφόρησε ο τελευταίος δίσκος, μπορεί να έφυγε νωρίς από τη ζωή και να μην ολοκλήρωσε το έργο του στη μουσική, όμως ακόμα και μετά το θάνατό του βλέπουμε πόσο αγαπητός ήταν στο κοινό αλλά και πόσα πολλά είχε να δώσει στο χώρο.

Σήμερα 25 Μαΐου ο Mad Clip θα γιόρταζε τα γενέθλιά του και θα έκλεινε τα 34 του χρόνια, αν ζούσε ακόμα. Οι στενοί του φίλοι Light και FY θέλησαν να τιμήσουν τη μνήμη του. Γι΄αυτό δημοσίευσαν κάποια στιγμιότυπα μαζί του από τις περσινές χαρούμενες στιγμές που έζησαν με τον Mad Clip.

Οι αναρτήσεις των Light και FY για τον αδικοχαμένο Mad Clip

light

light αναρτηση

αναρτηση για madclip

Τα συγκινητικά λόγια της αδερφής του MadClip για τον ίδιο

Το μεσημέρι της Τετάρτης 11/5, έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά και το Καλό Μεσημεράκι, έκανε η Άσπα, τη αδερφή του αδικοχαμένου MadClip (του οποίου κυκλοφόρησε ο τελευταίος δίσκος) μέσα από τον Tik Tok έκανε μία τεράστια επιτυχία στην είσοδο της στη μουσική βιομηχανία.

Αφού τραγούδησε το νέο της τραγούδι, κάθισε μαζί με τον Νίκο Μουτσινά, και μιλήσανε για το πώς ξεκίνησε η ενασχόλησή της με τη μουσική, για το μέλλον της, αλλά και τον αδερφό της. Ο παρουσιαστής τη ρώτησε τι θα την συμβούλευε ο αδερφός της, με εκείνη να απαντάει, πως θα της έλεγε να είναι ο εαυτός της.

«Ο αδερφός μου δεν υποκρίθηκε ποτέ κάτι που δεν είναι. Το μυστικό της επιτυχίας είναι η αλήθεια», πρόσθεσε χαρακτηριστικά μιλώντας για τον αδερφό της.