Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Το πραγματικό πρόσωπο της Χριστίνας Λαμπίρη πριν την πλαστική στην μύτη

Αγνώριστη αλλά και πάλι εντυπωσιακή

Το πραγματικό πρόσωπο της Χριστίνας Λαμπίρη πριν την πλαστική στην μύτη
News 25.05.2022 21:16
Από Youweekly Team

Αναμφίβολα, η Χριστίνα Λαμπίρη είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της εγχώριας showbiz μιας και έχει "κεντρίσει" αρκετές φορές το ενδιαφέρον με την εμφάνισή της.

Μάλιστα, η ίδια έχει επιλέξει συνειδητά να απέχει από τον χώρο της τηλεόρασης, βέβαια η ίδια εξακολουθεί να απασχολεί όσο τίποτα άλλο μιας και δεν είναι τα δημοσιεύματα που έχουν βγει κατά καιρούς όπου την θέλουν να έχει "πειράξει" το πρόσωπό της.

Πιο συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και από την παρακάτω φωτογραφία η ίδια έχει διορθώσει την μύτη της. Ωστόσο ούτε η πρώτη αλλά ούτε και η τελευταία είναι που έχει επιλέξει να κάνει αυτή την αλλαγή.

Έτσι ήταν η Χριστίνα Λαμπίρη πριν τις πλαστικές

Πλαστικές Χριστίνας Λαμπίρη

«Η τηλεόραση δεν μπορεί να είναι γεμάτη “δεινόσαυρους”»

Στο πλατό της εκπομπής «Love it» ήταν καλεσμένη την Παρασκευή 4/02 η Χριστίνα Λαμπίρη η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την τηλεόραση αλλά και για το πως βλέπει την κατάσταση σήμερα καθώς έχει αρκετά χρόνια που δεν βρίσκεται στον χώρο της παρουσίασης.

Η ίδια ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η τηλεόραση μου έχει λείψει, βέβαια, είναι η δουλειά μου αλίμονο. Όταν φεύγεις έχει σημασία αυτό που αφήνεις πίσω σου να είναι θετικό. Είναι η αμοιβή σου. Λέω όχι σε προσκλήσεις γιατί με στρεσάρει, ξαναμπαίνω μέσα στα παπούτσια τα ίδια. Έχω την αγωνία του “αέρα”.

Η τηλεόραση ήταν πάντα σκληρό άθλημα. Φέτος είναι η δυσκολότερη χρονιά για όλους. Δεν μπορώ το ίδιο προϊόν συνέχεια και υπάρχει πολύ ίδιο προϊόν. Εγκλωβίζει και τους παρουσιαστές. Πρέπει κάθε άνθρωπος που βγαίνει στο γυαλί να προσαρμόζεται το concept πάνω του. Η μαγεία και η μαγκιά είναι να αναδείξουν τα δικά σου χαρακτηριστικά.

Όλοι είμαστε άλογα κούρσας, γι’ αυτό πληρωνόμαστε. Ποντάρουν πάνω μας. Αν κάποιος σε φρενάρει από πίσω είτε με τη θεματολογία είτε να σε βάλει σε καλούπι κάποιος θα το πετύχει κάποιος όχι. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είσαι καλός παρουσιαστής» είπε με νόημα.

Είναι μια πολύ εύκολη απάντηση για όσους πρέπει να στύψουν το μυαλουδάκι τους για μια νέα ιδέα το “τι θέλει το κοινό”».Η τηλεόραση δεν μπορεί να είναι γεμάτη “δεινόσαυρους”. Όμως θέλει ένας σταθμός να στηρίξει ένα νέο πρόσωπο; Του δίνεις τον χρόνο να το χτίσει; Εκπομπές που χτίστηκαν από καινούργια παιδιά και δεν πήγαν έπρεπε να τιμωρηθεί αυτός που είχε την ιδέα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Λύγισε" η Χριστίνα Λαμπίρη - "Μου λείπουν πάρα πολύ οι γονείς μου"

Συγκινήθηκε η Χριστίνα Λαμπίρη στην κάμερα του MEGA - «Μου λείπει η δουλειά μου»

Share