Masterchef 6: ''Σούσουρο'' με τη φωτογραφία του Κοντιζά - Τρολάρει Κουτσόπουλο και Ιωαννίδη δίχως αύριο

Το επικό σχόλιο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 6: ''Σούσουρο'' με τη φωτογραφία του Κοντιζά - Τρολάρει Κουτσόπουλο και Ιωαννίδη δίχως αύριο

Το φετινό (2021 - 2022) Masterchef 6 φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του και οι μέχρι τώρα επιτυχία του είναι πολύ μεγάλη. Η οικειότητα, που έχουν νιώσει οι παίκτες, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να ξεδιπλώσουν τον χαρακτήρα τους όσο περισσότερο γίνεται, προέρχεται σε μεγάλο βαθμό από τους κριτές.

Η τριάδα αυτή αποτελεί έναν καταπληκτικό συνδυασμό, καθώς ταιριάζουν πάρα πολύ μεταξύ τους και η καλή τους χημεία και οι ατάκες που ''ρίχνουν'' ξεμπλοκάρουν τους ανερχόμενους σεφ. Aπόδειξη όλων αυτών είναι και μια φωτογραφία, που δημοσίευσε ο Σωτήρης Κοντιζάς στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, στην οποία τον βλέπουμε να ποζάρει με τον Κουτσόπουλό και τον Ιωαννίδη, αυτή τη φορά όχι με τα κοστούμια που συζητήθηκαν, αλλά ένα τρολ σχόλιο - λεζάντα ήταν αρκετό για να γίνουν πάλι πρώτο θέμα.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς τρολάρει τους κριτές του Masterchef 6 με μια φωτογραφία

«Η ζωή είναι μικρή. Να χαμογελάτε όσο περισσότερο μπορείτε. Είτε έχετε (αριστερά-μέση) είτε δεν έχετε δόντια (δεξιά)», έγραψε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Η επική σπόντα του Κοντιζά για τον μέλλοντα πατέρα Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Το βράδυ της Τετάρτης 18/5 οι 3 κριτές του MasterChef θυμήθηκαν τον παλιό καλό τους εαυτό και ξεκίνησαν να κάνουν πλάκα ο ένας με τον άλλον, όσο οι παίκτες μαγείρευαν για την τελευταία ομαδική τους διαδικασία. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ζήτησε από τους συμπαίκτες του να του πουν τρία τραγούδια με τη λέξη «τρένο».

Κατευθείαν ο Πάνος Ιωαννίδης του απάντησε το «Τρένο» του συγκροτήματος Τρύπες, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς αναφέρθηκε στο «Τρένο φάντασμα» των Ξύλινων Σπαθιών.

«Η Άννα Βίσση δεν είχε τρένο;» αναρωτήθηκε ο σεφ Κουτσόπουλος.

«Τόμας το τρένο, εγώ αυτά ξέρω…» απάντησε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Ο Τόμας το τρένο; Δεν το ξέρω αυτό… Ποιο είναι αυτό;», συνέχισε ο chef.

«Ε, εντάξει θα το μάθεις» του απάντησε ο Κοντιζάς, ρίχνοντας το υπονοούμενό του, για την εγκυνοσύνη της συντρόφου του, Χρύσας.