«Βγήκε και είπε....» -Η Ελένη Καστάνη "σπάει" την σιωπή της για την κόντρα της με την Σοφία Μουτίδου

«Αν γύριζα την πλάτη μου, τις περισσότερες φορές θα ήταν καρφωμένα στιλέτα».

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Βγήκε και είπε....» -Η Ελένη Καστάνη

Καλεσμένη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια θα είναι απόψε το βράδυ 26/5 η Ελένη Καστάνη. Ένα απόσπασμα μάλιστα από την εκπομπή της παίχτηκε νωρίτερα στην εκπομπή Mega Καλημέρα, με την ηθοποιό να αναφέρεται τόσο στην προσωπική της ζωή, όσο και στην κόντρα της με την Σοφία Μουτίδου.

Απόσπασμα από την αποψινή συνέντευξη της Ελένης Καστάνη

«Στους έρωτες είμαι πολύ καλή, πολύ αποτελεσματική, στο φλερτ είμαι τέλεια. Τα τελευταία χρόνια είμαι μοναχικό άτομο. Είχα τους καλύτερους άντρες… Ο άντρας μου ήταν ένας λεβέντης από την Κρήτη, κούκλος, εφτά χρόνια μικρότερός μου. Έχω μάλλον μια τάση προς τους νεότερους. Μου αρέσουν οι ωραίοι. Με το σώμα είμαι πολύ φασίστας, δεν θέλω καθόλου να είναι ο άλλος παχουλός γιατί δεν δικαιολογώ και τον εαυτό μου. Δεν μπορώ να κρατηθώ στο φαγητό και μαγειρεύω και καλά».

Για όσα είχε πει γι’ αυτή η Σοφία Μουτίδου: «Κάποια συνάδελφος βγήκε και είπε κάποια πράγματα για μένα, με την οποία δούλεψα μία φορά εγώ, δεν έχω ξαναδουλέψει. Το άφησα να απαντήσει η ίδια η ζωή αν είναι αλήθεια αυτά ή ψέματα. Η κωμωδία έχει ότι μετριέσαι στο δευτερόλεπτο, «γελάσανε με την Ελένη, δεν γελάσανε με μένα. Γιατί γελάνε με την Ελένη»; Το έχω βιώσει κατά κόρον, είναι το μόνο πράγμα που σιχαίνομαι σε αυτή τη δουλειά. Για μένα δεν υπάρχει αυτό, δεν λειτουργώ ποτέ εναντίον των συναδέλφων μου. Αν γύριζα την πλάτη μου, τις περισσότερες φορές θα ήταν καρφωμένα στιλέτα».

"Δεν θέλω άλλο να μιλήσω για την Μουτίδου, τέλος"

Στις κάμερες και στους δημοσιογράφους μίλησε το βράδυ της Δευτέρας (8/11) η Ελένη Καστάνη, η οποία έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Η Κυρία Επιθεώρηση» στο θέατρο Βέμπο.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην Σοφία Μουτίδου και την κόντρα που υπήρξε μεταξύ τους, όσο και για τις αμοιβές που έχει λάβει.

«Υπήρξε και πενταψήφιο ποσό για αμοιβή μου, αλλά δεν έχει σημασία. Ο κόσμος νομίζει ότι είμαστε πάρα πολύ πλούσιοι. Δεν είμαστε, γιατί αυτό θα ισχύει για μια σεζόν. Όταν μετά δεν δουλεύεις και 1 και 2 χρόνια, τα τρως. Εκείνη την εποχή οι πάντες έτρωγαν με χρυσά κουτάλια. Δεν είμαι σπάταλη εντελώς, έχω ένα κουμάντο. Δεν είναι… καβούρια τα χέρια μου, είμαι το αντίθετο, ανοιχτά τα χέρια μου».

Όταν ρωτήθηκε για την Σοφία Μουτίδου, η Ελένη Καστάνη είπε: «Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό, τέλος».