Η Τέτα Καμπουρέλη αποκαλύπτει για τη δυσβάσταχτη κατάσταση που βιώνει - «Η περιουσία μου είναι δεσμευμένη, δουλεύω...»

Μετά την αποφυλάκιση του συζύγου της

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Η Τέτα Καμπουρέλη αποκαλύπτει για τη δυσβάσταχτη κατάσταση που βιώνει - «Η περιουσία μου είναι δεσμευμένη, δουλεύω...»

Λίγες μέρες μόλις μετά την αποφυλάκιση του συζύγου της, Βασίλη Γκουρούση, η Τέτα Καμπουρέλη μιλά ανοιχτά στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλα, και όπως είδαμε μέσα από απόσπασμα του Happy Day, μίλησε για τις δυσκολίες που βίωσε και που βιώνει από τη μέρα που φυλακίστηκε ο σύζυγός της μέχρι και σήμερα.

Η εξομολόγηση της Τέτας Καμπουρέλη

Αναφερόμενη σε αυτό είπε: «Μετά το συμβάν, η περιουσία μου είναι δεσμευμένη. Δουλεύω και ζω. Κι έτσι πρέπει να γίνεται. Ζω από τότε που έγινε το συμβάν καθημερινά με τη βιοπάλη και πάλι λέω “δόξα τω Θεώ”» και μάλιστα με αφορμή το απόσπασμα ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε στη συνάντησή του με τον Βασίλη Γκουρούση μετά την αποφυλάκισή του.

Όπως του είπε, πέρασε δύσκολα στη φυλακή, «προέβη σε κακές πράξεις προς τον εαυτό του», πούλησε τα τρία αυτοκίνητά του για να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις ενώ για τη σχέση του με τη σύζυγό του ανέφερε ότι είναι σε «στάση αναμονής».

Μάλιστα έκανε λόγο για «λόγια» που έβαλαν στη σχέση του με τη σύζυγό του ενώ όπως ανέφερε ο Κώστας Φραγκολιάς θα επιστρέψει στο σπίτι του με τη σύζυγό του.

Οι πρώτες δηλώσεις του Βασίλη Γκουρούση μετά την αποφυλάκισή του

Ο Βασίλης Γκουρούσης, ύστερα από 14 μήνες φυλάκισης, αφέθηκε ελεύθερος την Δευτέρα 23/5, και η κάμερα του ANT1 και συγκεκριμένα της εκπομπή το Πρωινό, τον εντόπισε στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση και κατάφερε να αποσπάσει ορισμένες δηλώσεις για τα συναισθήματά του και για την σχέση του με την σύζυγό του Τέτα Καμπουρέλη.

Ο επιχειρηματίας το πρώτο βράδυ εκτός φυλακής το πέρασε με την οικογένειά του παραμένοντας στο σπίτι των γονιών του και εξήγησε πως δεν είχε πει τίποτα σε κανέναν για την αποφυλάκισή του, καθώς ήθελε να κάνει έκπληξη στα αγαπημένα του πρόσωπα. Δικαίωση είναι το συναίσθημα που αισθάνεται από τη στιγμή που επέστρεψε στην κανονικότητα, ενώ για την σύντροφό του ανέφερε απλώς πως έχουν έρθει σε επικοινωνία.

«Δικαιωμένος αισθάνομαι πρώτα από όλα. Δευτέρα πρωί αποφυλακίστηκα. Κανείς δεν ήρθε να με πάρει, έκανα έκπληξη σε όλους. Μόνο οι δικηγόροι μου το ήξεραν και τους είπα να μην πουν τίποτα. Γύρισα με το λεωφορείο.

Πήγα στη μητέρα μου πρώτα γιατί ήξερα ότι είχε ο πατέρας μου μεγάλο πρόβλημα και ξύπναγε και κοιμόταν τόσο καιρό με μία φωτογραφία μου και πήγα στον πατέρα μου, καταλαβαίνεις ότι αυτή τη στιγμή δεν θα τη ξεχάσω ποτέ. Ήταν το κάτι άλλο. Είχα να τον δω 14 μήνες.

Σκεφτόμουν προχωράς βρίσκεσαι μπλεγμένος σε κάτι που δεν ξέρεις πώς έχει γίνει, τι έχει γίνει κτλ. Τα υπόλοιπα θα τα μάθετε στην πορεία παιδιά. Βεβαίως και έχω μιλήσει με την Τέτα, τι είμαστε ξένοι;», είπε χαρακτηριστικά.