Η απίστευτη σκληρότητα του Johnny Depp στην Amber Heard - «Ελπίζω η μοίρα να της πάρει την αναπνοή»

Την αποκαλούσε «στρίπερ της δεκάρας»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Η απίστευτη σκληρότητα του Johnny Depp στην Amber Heard - «Ελπίζω η μοίρα να της πάρει την αναπνοή»

H Amber Heard και Johnny Depp συνεχίζεται, και στο δικαστήριο εκτυλίσσεται όλο το δράμα της σχέσης τους αλλά και τα απίστευτα μεγέθη τοξικότητας. Κάθε μέρα προβάλλεται και ένα διαφορετικό επεισόδιο, με τους δύο ηθοποιούς να εναλλάσσονται στο ρόλο του «κακού», και παρόλο που τώρα δεν της ρίχνει ούτε βλέμμα ο ηθοποιός, κάποτε εξαπέλυε όλη την σκληρότητά του για μηνύματα προς το πρόσωπό της.

Τα μηνύματα που "καίνε" τον Johnny Depp

Την Τετάρτη 25/05 η ομάδα υπεράσπισης της Amber Heard πέρασε στην αντεπίθεση, προσκομίζοντας ως στοιχεία κάποια από τα μηνύματα που φέρεται να είχε στείλει ο Depp σε φίλο του, το Φεβρουάριο του 2017, σχετικά με το σεξ με μια γυναίκα: «ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ. ΤΟ ΘΕΛΩ. ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ». Ο 58χρονος ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι δεν το είχε γράψει ο ίδιος και ότι είτε το κινητό του είχε πέσει στα λάθος χέρια είτε τα λεγόμενά του παραποιήθηκαν, με κάποιον τρόπο.

Ένα άλλο μήνυμα, από τον Αύγουστο του 2016, όταν η 36χρονη πρώην σύζυγός του είχε ήδη ζητήσει διαζύγιο και ασφαλιστικά μέτρα επικαλούμενη ενδοοικογενειακή βία, παρουσιάζει τον Depp να υποστηρίζει ότι η Heard «παρακαλεί να εξευτελιστεί παγκοσμίως» και «θα το καταφέρει».

Η απίστευτη σκληρότητα του Johhny Depp στην Amber Heard

«Δεν νιώθω έλεος, δεν νιώθω φόβο και ούτε ένα ίχνος συναισθήματος, ή από ό,τι θεωρούσα κάποτε αγάπη, για αυτή τη χρυσοθήρα [….] Αν θέλει να πολεμήσει, θα φάει τα μούτρα της! Και δεν βλέπω την ώρα να ξεφορτωθώ αυτό το σκουπίδι!» έγραφε το μήνυμα.

«Δεν νιώθω έλεος, δεν νιώθω φόβο και ούτε ένα ίχνος συναισθήματος, ή από ό,τι θεωρούσα κάποτε αγάπη, για αυτή τη χρυσοθήρα [….] Αν θέλει να πολεμήσει, θα φάει τα μούτρα της! Και δεν βλέπω την ώρα να ξεφορτωθώ αυτό το σκουπίδι!»

Το ίδιο συνέχιζε περιγράφοντάς τη σαν «στρίπερ της δεκάρας» και προσθέτοντας ότι «δεν θα την άγγιζα ούτε με γάντι. Ελπίζω μόνο η μοίρα να παρέμβει και να της πάρει το δώρο της αναπνοής». Σε εκείνο το σημείο, η Heard φάνηκε να αναστατώνεται στο δικαστήριο, άρχισε να κουνάει το κεφάλι της και να σκουπίζει τα μάτια της.

Σχολιάζοντας ο Depp αυτό το μήνυμα, υποστήριξε ότι «δεν είναι περήφανος» για τον τρόπο με τον οποίο εκφράστηκε, προσθέτοντας ότι έχει «σκοτεινή αίσθηση του χιούμορ».

«Γύρισε τρέχοντας...» - Η κατάθεση της Kate Moss δικαιώνει τον Johnny Depp

Η πολυσυζητημένη δίκη μεταξύ του πρώην ζευγαριού Johnny Depp και Amber Heard έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις για τους δύο ηθοποιούς και κυρίως με την ηθοποιό, που την χλευάζουν και την κατακρίνουν για την συμπεριφορά της, παρά τις προσπάθειές της να βγάλει ανήθικο τον πρώην σύζυγό της . Όλο αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλο πλήγμα στην καριέρα της.

Η στιγμή που όλοι περίμεναν, όπου θα κατέθετε η Kate Moss, έφτασε. Το διάσημο super model Kate Moss, που διατηρούσε σχέση με τον Depp τη δεκαετία των 90’s, κλήθηκε να καταθέσει εναντίον της Amber Heard, με αφορμή την αναφορά της Heard στο όνομα του μοντέλου σε προηγούμενη κατάθεσή της.

Η Kate Moss εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση από το σπίτι της στο δικαστήριο και αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της Amber Heard.

«Ποτέ δεν με έσπρωξε, δεν με κλώτσησε και δεν με πέταξε από καμιά σκάλα. Φεύγαμε από το δωμάτιο, ο Johnny έφυγε πριν από εμένα και προηγουμένως, είχε καταιγίδα. Καθώς έβγαινα από το δωμάτιο, κατέβηκα τις σκάλες και γλίστρησα, πόνεσε η πλάτη μου. Ούρλιαξα, γιατί δεν ήξερα τι μου είχε συμβεί και πονούσα πολύ. Γύρισε τρέχοντας για να με βοηθήσει και με μετέφερε πίσω στο δωμάτιό μου και ζήτησε ιατρική βοήθεια», δήλωσε το μοντέλο.