Amber Heard: «Μπορώ να γίνω πολύ κακιά όταν...» - Στη φόρα όσα έγραφε στο ημερολόγιό της

Απίστευτες αποκαλύψεις

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Amber Heard: «Μπορώ να γίνω πολύ κακιά όταν...» - Στη φόρα όσα έγραφε στο ημερολόγιό της

Συνεχίζεται η πολύκροτη δίκη του Johnny Depp και της Amber Heard, και οι αποκαλύψεις για την θυελλώδη και άκρως "επικίνδυνη" όπως φαίνεται σχέση του ζευγαριού, έρχονται η μία μετά την άλλη στην αίθουσα του δικαστηρίου. Στο επίκεντρο επίσης βρέθηκε ξανά το διαβόητο περιστατικό με το κομμένο δάχτυλο του ηθοποιού καθώς ισχυρίζεται ότι η Heard του είχε επιτεθεί με ένα μπουκάλι βότκας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί το δάχτυλό του.

Το ημερολόγιο της Amber Heard

Στους ενόρκους δόθηκε επίσης ένα απόσπασμα από ένα ημερολόγιο, το οποίο η Heard περιέγραφε ως «σημειώσεις αγάπης» και μέσα από το οποίο φαινόταν να ζητάει συγγνώμη από τον Depp.

«Λυπάμαι που τρελαίνομαι μερικές φορές. Λυπάμαι που σε πλήγωσα», έγραφε. «Μπορώ να γίνω κακιά όταν πληγώνομαι». Εξηγώντας τα όσα είχε γράψει, η Heard δήλωσε ότι θεωρεί σημαντικό το «να απολογείσαι όταν προσπαθείς να ξεπεράσεις έναν καβγά».

Γιατί δε ρίχνει ούτε βλέμμα ο Johnny Depp στην πρώην σύζυγό του κατά τη διάρκεια της δίκης

Η πολυσυζητημένη δίκη μεταξύ του πρώην ζευγαριού Johnny Depp και Amber Heard έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις για τους δύο ηθοποιούς (δείτε εδώ τι έχασε η Heard). Ειδικά για την Heard, ο κόσμος, έχει ξεσηκωθεί και πολλοί είναι αυτοί που την χλευάζουν και την κατακρίνουν για την συμπεριφορά της.

Αυτή την εβδομάδα συνεχίζει την κατάθεσή της, εναντίον του Johnny Depp, ισχυριζόμενη πως έπεσε θύμα κακοποίησης από τον ηθοποιό. Ανάμεσα στις ερωτήσεις που της τέθηκαν από τη δικηγόρο του, Camille Vasquez, η μία αφορούσε τη στάση της στο δικαστήριο, αλλά και την οπτική επαφή που αποφεύγει να έχει μαζί της ο πρώην σύζυγός της. Όσοι έχουν παρακολουθήσει τη δίκη, η οποία μεταδίδεται σε live streaming, το έχουν παρατηρήσει.

«Ξέρετε γιατί ακριβώς ο κύριος Depp δεν σας ανταποδίδει το βλέμμα του, έτσι;», ρώτησε στη συνέχεια η δικηγόρος με την ηθοποιό να απαντά: «Ξέρω».

Κι ενώ όλοι αναρωτιούνταν τι εννοούν με τα λεγόμενά τους οι δύο γυναίκες, η δικηγόρος ανέφερε: «Είχε υποσχεθεί ότι δεν θα δείτε ποτέ ξανά τα μάτια του. Είναι αλήθεια;». Η σιγουριά που έδειχνε μέχρι εκείνη τη στιγμή η Amber Heard εξαφανίστηκε αμέσως, από το πρόσωπό της και τότε, απάντησε: «Δεν θυμάμαι αν το είπε όντως αυτό».

Για να αποδείξει ότι όσα υποστήριξε έχουν βάση, η δικηγόρος ζήτησε από το δικαστήριο να αναπαράγει ένα ηχητικό απόσπασμα από μία παλιότερη συνομιλία του ζευγαριού.

Ο διάλογος αυτός έγινε σε ένα ξενοδοχείο του Σαν Φρανσίσκο, το 2016, λίγο καιρό αφού η ηθοποιός είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του Johnny Depp. Ενώ η Amber Heard του ζητά να την αγκαλιάσει για να του πει αντίο, εκείνος, ακούγεται να της λέει: «Δεν είμαι τίποτα για 'σένα και ποτέ δεν θα είμαι κάτι για 'σένα. Δεν πρόκειται να δεις τα μάτια μου ποτέ ξανά».

Η ίδια βέβαια, δεν παραδέχτηκε ποτέ ότι αυτός είναι ο πραγματικός λόγος και υποστήριξε πως ο Johnny Depp «δεν "μπορεί" να την κοιτάξει, δεν έχει το κουράγιο μετά από όσα της έκανε».