«Δεν θέλω να...» - Η ερώτηση για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που τσάντισε την Βίκυ Καγιά

Οι δηλώσεις του μοντέλου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν θέλω να...» - Η ερώτηση για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που τσάντισε την Βίκυ Καγιά

Το πρωί της Πέμπτης 26/5 η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» πέτυχε την Βίκυ Καγιά, λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο του GNTM. Εκεί για ακόμα μια φορά οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, γεγονός που δεν άρεσε πολύ στην παρουσιάστρια (δείτε εδώ τι είπε χτες η Ηλιάνα για την Βίκυ).

Απασφάλισε η Βίκυ Καγιά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Δεν θέλω να συζητάω άλλο για αυτό γιατί δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό να συζητήσουμε. Ειπώθηκαν πράγματα που ο καθένας πιστεύει. Δεν θέλω να σχολιάζω τρίτων δηλώσεις διότι όπως έχω πει ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει μια κακή μέρα και να πει κάτι παραπάνω.

Ό,τι και να κάνει το κορίτσι της εύχομαι καλή επιτυχία» είπε.

«Το Shopping star συνεχίζει δυνατά, για το GNTM δεν έχουμε τελικά νέα για τα πρόσωπα που θα είναι δίπλα μας. Ανυπομονώ κι εγώ, είμαι πολύ αισιόδοξη», ολοκλήρωσε η Βίκυ Καγιά.

«Μάλλον πικρία θα έχει»

Την Βίκυ Καγιά συνάντησε, το μεσημέρι του Σαββάτου 21/5, η κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και ο δημοσιογράφος Αρτ. Μέσα σε όλα, το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια του STAR θέλησε να δώσει διευκρινήσεις για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε σχετικά με την Έλενα Χριστοπούλου αλλά και για την απάντηση της Χριστοπούλου.

Η Βίκυ Καγιά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «βρε παιδιά, τι έχετε πάθει με την Έλενα; Ένας άνθρωπος που λέει ότι δεν θα ξαναγύρναγε κάπου, μάλλον πικρία θα έχει. Δεν βλέπω κάποιον άλλον λόγο. Είναι δικαίωμα της της γυναίκας, ρε παιδιά. Καλά κάνει και λέει όσα λέει, γιατί με ρωτάτε εμένα για αυτό; Όλοι δεν πήραμε δόξα από κάτι όταν ξεκινήσαμε στα τηλεοπτικά πρώτα μας βήματα; Εντάξει…».

«Εσείς μου μεταφέρατε τις δηλώσεις της, πως είπε ότι δεν θα ξαναγύρναγε ποτέ στο GNTM. Αν εγώ έλεγα σε κάποιον πως δεν θα ξαναγυρνούσα ποτέ, θα ήταν γιατί είμαι στεναχωρημένη».