«Της κρατάω μούτρα» - "Κόλαφος" ο Θοδωρής Κατσαφάδος για την Μιμή Ντενίση

Για ποιο λόγο;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Της κρατάω μούτρα» -

Στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη, μίλησε ο ηθοποιός Θοδωρής Κατσαφάδος, το πρωί της Πέμπτης 26/5, και αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και στην σύζυγό του, ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει και ορισμένα μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως είναι η Τζένη Καρέζη, ο Γιάννης Μπέζος και η Μιμή Ντενίση, για την οποία μίλησε πρόσφατα και ο Μεγακλής Βιντιάδης.

Ο ίδιος αποκάλυψε, αρχικά, πώς έχασε τα δύο του αδέρφια όταν ήταν ακόμα πολύ μικρός και τα λόγια του είναι σοκαριστικά. Ο θάνατος της γυναίκας του, βέβαια, αργότερα, ήταν άλλη μία απώλεια που του στοίχισε.

Για την Τζένη Καρέζη τόνισε πως ήταν από τις πιο όμορφες γυναίκες που έχει δει, όμως η κατάστασή της και η τελευταία τους συνάντηση του έχει αφήσει πολύ στενάχωρα συναισθήμτα. Το ίδιο ισχύει και για την Μιμή Ντενίση, αλλά για άλλους λόγους.

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Κατσαφάδου για την Μιμή Ντενίση

«Γεννήθηκα κατά λάθος γιατί στις 25 Οκτωβρίου γεννήθηκε ένα κοριτσάκι και τυχαία την επόμενη μέρα βγήκα εγώ. Η δίδυμη αδερφή μου πέθανε έξι μηνών πίνοντας γάλα κατσίκας που δεν είχε βράσει καλά. Όταν ο αδερφός μου σκοτώθηκε 11 ετών από χειροβομβίδα που του έδωσα εγώ, θεωρώντας την παιχνίδι, είχα ενοχές και τύψεις.

Ο ανθρώπινος εγκέφαλος διαχειρίζεται κάτι φυσιολογικό, όπως ένα νεκρό σώμα, όχι όμως ένα διαμελισμένο του οποίου τα άκρα είναι διασκορπισμένα», ανέφερε.

Στη συνέχεια αποκάλυψε:: «Ξεκίνησα στην τηλεόραση το 1973 με τον Νίκο Κουτελιδάκη στα “Ανήσυχα νιάτα” και αργότερα έπαιξα σε ένα σίριαλ, στη «Μαύρη Χρυσαλλίδα» που έγραφε και πρωταγωνιστούσε η Τζένη Καρέζη και η οποία ήταν και η τελευταία της τηλεοπτική δουλειά. Ήταν πανέμορφη γυναίκα.

Στα γυρίσματα ήταν λίγο αποστασιοποιημένη, την είχε ήδη πλησιάσει η αρρώστια. Κάποια στιγμή πήγα να τη δω στο θέατρο. Άρχισε να κλαίει, ήξερα ότι ήταν άρρωστη, ήταν η τελευταία μας συνάντηση και στεναχωρήθηκα».

Και συμπλήρωσε: «Οι καινούριοι ίσως δεν με εκτιμούν τόσο πολύ. Φέτος έφαγα πόρτα από τον διευθυντή του εθνικού θεάτρου και από τους σκηνοθέτες. Τους είπα πως δεν με πειράζει να είμαι μέλος του χορού στην Επίδαυρο και δεν με πήραν».

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Της κρατάω μούτρα που μου κόψανε τις σκηνές. Στην πρεμιέρα το είδα και σηκώθηκα και έφυγα. Τσαντίστηκα», είπε για τις σκηνές που έκοψαν στην ταινία Σμύρνη μου αγαπημένη και την Μιμή Ντενίση.

Αναλυτικά η συγκλονιστική περιγραφή του για τον χαμό του αδερφού του

Το πρωί της Πέμπτης 19/5 ο ταλαντούχος ηθοποιός Θοδωρής Κατσαφάδος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα και έδωσε μία εξαιρετικά συγκινητική συνέντευξη (δείτε επίσης τι αποκάλυψε στην εκπομπή ο γιος του Καφετζόπουλου). Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τον αδελφό του που σκοτώθηκε από χειροβομβίδα στα 11 του χρόνια, την οικογένεια αλλά και την κόρη του.

«Είμαι το 12ο παιδί της οικογένειάς μας. Στην τελευταία της εγκυμοσύνη η μητέρα μου γέννησε 25 Οκτωβρίου ένα κορίτσι και επειδή πονούσε, ανακάλυψε ότι είχε κι άλλο παιδί».

Όσον αφορά τον χαμό του αδερφού του από χειροβομβίδα, είπε: «Το θυμάμαι σαν χθες. Είχα βρει μια χειροβομβίδα στα 9 μου, ο αδελφός μου 11, δεν ξέραμε τι είναι, τη χτυπούσαμε και εξερράγη και διαμελίστηκε».

«Άφησα το πανεπιστήμιο, είχα περάσει φιλολογία και τα παράτησα. Πολύ κακώς, να μην το αφήνουν τα παιδιά το πανεπιστήμιο, ο πατέρας μου δε με είδε ποτέ στην τηλεόραση και το θέατρο, η μητέρα μου μια φορά. Ήταν για εκείνους μια δουλειά, όπως όλες οι άλλες».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Με τη σύζυγό μου γνωριστήκαμε αρχικά στο θέατρο, χαθήκαμε, και από το 1982 μέχρι τώρα είμαστε μαζί. Η κόρη μου, Μαριλού Κατσαφάδου, είναι ηθοποιός, είμαι πολύ ευχαριστημένος, ήταν έκπληξη για εμένα. Δε φανταζόμουν ότι θα γίνουμε συμπέθεροι με την Χριστίνα Τσάφου, η ζωή κάνει περίεργους κύκλους».