Ευχάριστα νέα για την Ιωάννα Μαλέσκου - Έρχεται η ανακοίνωση σύντομα

Η ανάρτηση - ερωτηματικό στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευχάριστα νέα για την Ιωάννα Μαλέσκου - Έρχεται η ανακοίνωση σύντομα

Μπορεί το τηλεοπτικό μέλλον της Ιωάννας Μαλέσκου να φαίνεται δυσοίωνο, ωστόσο τα προσωπικά της φαίνεται να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Μάλιστα έχει ξεκινήσει να κάνει ήδη όνειρα με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιάς (δείτε εδώ πόσο χρονών είναι) και δεν διστάζει να τα αποκαλύψει και στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Μαλέσκου

Λίγο η αγάπη του Κωνσταντίνου για τα σκυλιά, λίγο το μητρικό ένστικτο που βρίσκεται προ των πυλών και λίγο ο έρωτας που τυφλώνει και η Ιωάννα Μαλέσκου νιώθει μεγαλύτερη αγάπη και αφοσίωση προς τα μικρά πλασματά.

Πριν λίγες ώρες αποφάσισε να μοιραστεί στον προσωπικό της λογαριασμό, μια φωτογραφία με τον Κόκο και την Σανελίτα, δύο πολύ γλυκά σκυλάκια που κρατά η παρουσιάστρια.

«Η αγκαλιά μου μεγαλώνει... κι όσο μεγαλώνει, διαπιστώνω πόσες ακόμα καρδούλες χωράει» έγραψε.

Βέβαια τα πολλά emoji του μωρού και το σύντομα που έγραψε μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν το επόμενος μέλος της οικογένειάς της θα είναι κάποιο σκυλάκι ή αν περιμένει μωρό.

"Βελούδινο" διαζύγιο ανάμεσα σε ΣΚΑΙ και Ιωάννα Μαλέσκου

Πολλές ανατροπές και εκπλήξεις έχουμε φέτος όσον αφορά το τέλος των συμβολαίων των παρουσιαστών αλλά και την ανανέωση τους. Ειδικά ο ΣΚΑΙ που φέτος δεν έφτασε το ιδανικό που ήθελε σε νούμερα τηλεθέασης αρκετών προγραμμάτων του θέλει να κάνει ριζικές αλλαγές στο πρόγραμμα του και στο δυναμικό του.

Ήδη έχει πετάξει εκτός πολλά project του και δεν σκέφτεται καν να τα επαναφέρει, όπως για παράδειγμα το Top Chef και το Big Brother. Ακόμη ένα project που δεν θα έρθει από τη νέα σεζόν στις οθόνες μας είναι το Love It, αφού το τελευταίο διάστημα η τηλεθέαση του ήταν στα τάρταρα...

ΣΚΑΙ Ιωάννα Μαλέσκου Love It

Σύμφωνα με πληροφορίες του Vanda's blog τις οποίες θα σας μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr, η Ιωάννα Μαλέσκου συναντήθηκε με ιθύνοντες του ΣΚΑΙ τις προηγούμενες ημέρες. Παρότι ήταν θετικές και οι δυο πλευρές για μια συζήτηση τα αποτελέσματα αυτής δεν ήταν, καθώς πάρθηκε η απόφαση να λήξη η συνεργασία τους.

Μπορεί να θεώρησαν πως μπορούν να κάνουν την Ιωάννα μια νέα Ελένη Μενεγάκη, όμως δεν τα κατάφεραν! Γνώμη μου; Η Ελένη είναι μια και κανείς δεν μπορεί να την "αντικαταστήσει". Η Ελένη ξέρει να κάνει αισθητή την παρουσίαση της χωρίς όμως να δημιουργεί αρνητικό ντόρο γύρω από το όνομα της σε αντίθεση με την Ιωάννα που δημιούργησε πολλές εντάσεις με συναδέλφους όπως με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αλλά και με τους καλεσμένους της.

Όπως όμως πληροφορήθηκα η Ιωάννα Μαλέσκου δεν πρόκειται να μείνει χωρίς στέγη καθώς, ήδη έχει ξεκινήσει συζητήσεις με αρκετά κανάλια, ανάμεσα τους το OPEN, το STAR αλλά και η ΕΡΤ.