Open: Ευχάριστα νέα για το κανάλι - «Έσκασε» η ανακοίνωση

Νέο πρόσωπο σε σημαντική θέση του δυναμικού του

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Open: Ευχάριστα νέα για το κανάλι - «Έσκασε» η ανακοίνωση

Όσο περισσότερο πλησιάζει στο τέλος της η τηλεοπτική σεζόν, τόσο ανεβαίνει ο πυρετός των διαπραγματεύσεων στα κανάλια για το ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν αλλά και ποιοι καινούριοι θα έρθουν. Στο πλαίσιο αυτό, το Open πήρε την πρωτοβουλία να κάνει μία νέα πρόσληψη με ένα πολλά υποσχόμενο πρόσωπο. Ο λόγος για την κυρία Κουτρούλη, η οποία έχει σημαντική εμπειρία να δείξει με ένα πλούσιο βιογραφικό και η οποία θα αναλάβει τη θέση της Διευθύντριας Marketing. Το κανάλι ανακοίνωσε πριν από λίγο την νέα συνεργασία.

Έτσι στο πλαίσιο των ριζικών αλλαγών στρατηγικών αλλαγών που κάνουν στο Open, ο Γιάννης Λάτσιος έκανε πρόταση στη Γενική Διευθύντρια Μarketing της ΕΡΤ για να αναλάβει την ίδια θέση στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη. Φαίνεται πως η πρόταση ήταν άκρως δελεαστική αφού η Κωνσταντίνα Κουτρούλη είπε το «ναι» και ζήτησε να μην ανανεωθεί η σύμβαση ενός ακόμη έτους που είχε με την δημόσια τηλεόραση.

Η ανακοίνωση του Open

"To OPEN ανακοινώνει την ανάληψη των καθηκόντων της Διευθύντριας Marketing από την Κωνσταντίνα Κουτρούλη, στο πλαίσιο περαιτέρω διεύρυνσης του στελεχιακού, διοικητικού του δυναμικού.

Η κα Κουτρούλη έχει σημειώσει πολυετή και επιτυχημένη πορεία σε ανάλογες θέσεις, τόσο σε οργανισμούς ΜΜΕ, όσο και στη διαφημιστική αγορά, και θα συμβάλλει σημαντικά στην εξέλιξη της επικοινωνιακής ταυτότητας και την υλοποίηση της στρατηγικής εξωστρέφειας του σταθμού."

Λίγα λόγια για την Κωνσταντίνα Κουτρούλη

  • Έχει διατελέσει για αρκετά χρόνια ως Group Marketing Director στον ΑΝΤ1
  • Υπήρξε Γενική Διευθύντρια Marketing και Εμπορικής Εκμετάλλευσης της ΕΡΤ για περίπου δύο χρόνια

Κωνσταντινα ΚΟυτρούλη

Νέα αρχή για την Τζωρτζέλα Κόσιαβα μετά το τέλος από το OPEN

Ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα αναμένεται να κάνει η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, η οποία πρόκειται να αναλάβει τη θέση της διευθύντριας προγράμματος σε δημοσιογραφικό όμιλο και δική της όμως τηλεοπτική εκπομπή.

Λίγο καιρό λοιπόν μετά το τέλος της εκπομπής της στο OPEN, η Τζωρτζέλα υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον δημοσιογραφικό όμιλο 21 ADMEDIA και θα αναλάβει τον ρόλο της διευθύντριας προγράμματος του FORMedia TV. Αναφορικά με την εκπομπή, δεν έχουν δοθεί ακόμα λεπτομέρειες.

Το FORMedia TV, το οποίο και πολύ σύντομα θα βρίσκεται στον αέρα, είναι κανάλι της Θεσσαλίας το οποίο και εκπέμπει σε Θεσσαλονίκη, Θεσσαλία, Χαλκιδική και Σποράδες, ενώ είναι διαθέσιμο και σε όλα τα συνδρομητικά κανάλια για όλη την Ελλάδα.

Νέα αρχή για την Τζωρτζέλα Κόσιαβα