Ήρθε σε άβολη θέση ο Παύλος Σταματόπουλος στον αέρα της εκπομπής με την επική ερώτηση του Μουτσινά

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ήρθε σε άβολη θέση ο Παύλος Σταματόπουλος στον αέρα της εκπομπής με την επική ερώτηση του Μουτσινά

Το μεσημέρι της Πέμπτης (26/5) ο Παύλος Σταματόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Μάλιστα, ο Νίκος Μουτσινάς δεν δίστασε να ρωτήσει στον αέρα της εκπομπής τον ίδιο για το πόσο χρόνων είναι.

Συγκεκριμένα, τον ρώτησε χαρακτηριστικά: «Δεν λες την ηλικία σου; Γιατί κομπλάρεις;». Τότε ο Παύλος Σταματόπουλος χωρίς κανέναν δισταγμό αποκάλυψε ότι είναι 48 ετών, παρά τις αμφιβολίες του Νίκου Μουτσινά.

«Την λέω μια χαρά! Είμαι 48 χρονών, γεννήθηκα το 1974! Μα τόσο φαίνομαι, πόσο με κάνεις; Είμαι 48 και το κλείνω!». Να τονίσουμε πως πριν από λίγο καιρό ο δημοσιογράφος είχε αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του.

Η αποκάλυψη του Παύλου Σταματόπουλου για την ηλικία του

«Δεν ήθελα από την αρχή, έχω μετανιώσει...»

Σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε ο Παύλος Σταματόπουλος, την Παρασκευή 15/4 καθώς πέρασε από το εξομολογητήριο του After Dark κι απάντησε σε «επικίνδυνες» ερωτήσεις όπως η Μαρία Αντωνά, καθώς μία από αυτές ήταν να αναφέρει μία συνεργασία για την οποία να έχει μετανιώσει στην καριέρα του.

«Για συνεργασία μου έχω μετανιώσει γιατί έτσι κι αλλιώς δεν ήθελα από την αρχή. Πέρασα δύσκολα εγώ, δεν μου έκανε τίποτα ο άνθρωπος αλλά έχω μετανιώσει» ανέφερε ο Παύλος Σταματόπουλος.

«Φυσικά δεν θα σου πω το πρόσωπο γιατί μπορεί αύριο μεθαύριο να το συναντήσω ξανά και να δουλέψω. Άμα ψωμολυσσάω, πώς θα ζήσω;» πρόσθεσε με χιούμορ.