«Οι φήμες είναι...» - Η Σόφη Πασχάλη "σπάει" τη σιωπή της για τον χωρισμό Βαλαβάνη - Βασάλου

Τι συμβαίνει τελικά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Οι φήμες είναι...» - Η Σόφη Πασχάλη

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε η Σόφη Πασχάλη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να δίνουν οριστικό τέλος στη σχέση τους (δείτε εδώ την απάντηση που έδωσε το ζευγάρι).

Η Σόφη Πασχάλη είναι στενή φίλη του ζευγαριού και μάλιστα όπως αποκάλυψε έχουν μία κοινή παρέα με την οποία συναντιούνται σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο.

Απλές φήμες ο χωρισμός Βαλαβάνη - Βασάλου

«Μας λείπει. Είμαστε μια ομάδα 7-8 ατόμων που κάναμε παρέα πολύ συχνά, πηγαίναμε σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο και τώρα μας λείπει, αλλά τουλάχιστον απολαμβάνουμε την Ευρυδίκη», είπε αρχικά για το ταξίδι του Βασάλου στην Ασία, ενώ για τον χωρισμό είπε: «Οι φήμες είναι φήμες και μένουν εκεί».

Ο Βασάλος στο πλευρό της Βαλαβάνη για τα σχόλια που δέχεται

Καλεσμένος στην εκπομπή Night Out βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής (23/5) ο Κωνσταντίνος Βασάλος ο οποίος, μετά τη φάρσα που έκανε στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχεται ανά καιρούς η σύντροφός του λόγω των κιλών της.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μιλά για την εμφάνιση του άλλου, ενώ τόνισε πως όταν βλέπει την αγαπημένη του να στεναχωριέται, στεναχωριέται και εκείνος.

«Με ενοχλούν τα σχόλια όταν ενοχλούν την Ευρυδίκη. Η αλήθεια είναι πως η Ευρυδίκη είναι λίγο πιο ευαίσθητη και κάποιες φορές την επηρεάζουν πάρα πολύ κάποια από αυτά που διαβάζει και της στέλνουν. Δεν χρειάζεται να δίνει βάση στα κακά και στα πικρόχολα σχόλια.

Δώσε βάση στα θετικά! Αυτό είναι κάτι που προσπαθώ να της πω. Αν ο καθένας σχολιάζει την εξωτερική εμφάνιση κάποιου άλλου ανθρώπου ή τα παραπάνω κιλά, για εμένα είναι κατακριτέο. Ποιος σου δίνει το δικαίωμα να σχολιάσεις τον οποιοδήποτε; Με ποιο κριτήριο; Δεν ξέρεις ο άλλος τι μπορεί να έχει περάσει και πήρε αυτά τα κιλά. Δεν μπορώ να καταλάβω τους ανθρώπους που μπαίνουν στη διαδικασία αυτή να σχολιάζουν, ειδικά την εξωτερική εμφάνιση κάποιου», είπε χαρακτηριστικά.