«Από την αρχή δεν ήταν να...» - Ο Κωνσταντίνος Βασάλος απαντά για πρώτη φορά στις φήμες χωρισμού με την Βαλαβάνη

Ο εκνευρισμός του με την δημοσιογράφο όταν ρωτήθηκε για την Ευρυδίκη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Από την αρχή δεν ήταν να...» - Ο Κωνσταντίνος Βασάλος απαντά για πρώτη φορά στις φήμες χωρισμού με την Βαλαβάνη

Χαμός έχει επικρατήσει τις τελευταίες μέρες με τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να έχουν χωρίσει μετά από 5 περίπου χρόνια σχέσης.

Όλα ξεκίνησαν από την επικείμενη συμμετοχή του Κωνσταντίνου στο Asia Express, με ζευγάρι όχι την Ευρυδίκη αλλά τον καλό τους φίλο, Fipster αλλά και το γεγονός πως έχουν πολύ καιρό να δημοσιεύσουν κοινές τους φωτογραφίες στα social media.

Ο ίδιος μίλησε το πρωί της Πέμπτης 29/4 στην εκπομπή Super Κατερίνα και αναφέρθηκε τόσο στα δημοσιεύματα χωρισμού όσο και στην αποχώρησή του από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

Χώρισε τελικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο;

«Μιλήσαμε με τη Σίσσυ, τα είπαμε, με άφησε, όλα καλά. Η Ευρυδίκη από την αρχή δεν ήταν να είναι το ταίρι μου στο Asia Express, ήταν να είναι παίκτρια, εμένα το ταίρι μου ήταν από την αρχή ο Φίλιππος. Πιστεύω ότι έχω καλό παρτενέρ και θα πάμε καλά, θα τα καταφέρουμε, είναι θέμα ικανότητας και όχι δημοφιλίας. Ο Φίλιππος πιστεύω είναι ικανός για όλα, εγώ θα είμαι από δίπλα να τον κοιτάω.

Άντε πάλι τα ίδια. Όλα καλά με την Ευρυδίκη, όλα καλά», ξεκαθάρισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Οι αναρτήσεις που αποκάλυψαν την αλήθεια για τη σχέση τους

Έντονες ήταν οι φήμες το τελευταίο διάστημα που έλεγαν πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχουν χωρίσει γιατί δεν είχαν κάνει καμία κοινή ανάρτηση στα social media εδώ και πολύ καιρό. Το ζευγάρι όμως απέδειξε πως τα media δεν είναι όλη μας η ζωή και δεν χρειάζεται συνεχώς να δημοσιεύουν φωτογραφίες τους.

Με αναρτήσεις που έκαναν από την Πασχαλινή τους εξόρμηση διέψευσαν τις φήμες περί χωρισμού, χωρίς να πουν πολλά πολλά ή να δημοσιεύσουν κάποια τρυφερή φωτογραφία τους.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην πανέμορφη Σκόπελο παρέα με φίλους. Και οι δυο μοιράζονται διάφορες στιγμές τους από βόλτες αλλά και τη μαγευτική θέα του νησιού.

Χώρισαν οριστικά Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Κωνσταντίνος Βασάλος χωρισμός

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Κωνσταντίνος Βασάλος σχέση