Δύσκολες ώρες για τη Δανάη Μπάρκα - «Δεν θα υπάρξει φορά που...»

Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δύσκολες ώρες για τη Δανάη Μπάρκα - «Δεν θα υπάρξει φορά που...»

Η Παρασκευής 27/5 είναι μία από τις δυσκολότερες μέρες για την Δανάη Μπάρκα, καθώς σαν σήμερα πριν 7 χρόνια έχασε τον παππού της, Ανδρέα, που αποτελούσε έναν από τους σημαντικότερους ανθρώπους της ζωής της. Έτσι κάθε χρόνο η Δανάη θυμάται τον άνθρωπο που την μεγάλωσε, ενώ πλέον περνά τις στιγμές της με την γιαγιά της Τούλα.

Η Δανάη που της αρέσει να μοιράζεται πολλά στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή στο Instagram αποφάσισε να κοινοποιήσει και αυτή την σημαντική ημέρα για εκείνη μια φωτογραφία του παππού της.

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για τον χαμό του παππού της

«Η «μαύρη» μέρα. 7 χρόνια.

Αν κάποιος με ρωτησει ποτέ έφυγε ο παππούς μου θα πω μάλλον πέρυσι ή πρόπερσι. Δεν θα σκεφτομουν ποτέ ότι περασαν 7 χρόνια. Μιλάω για εκείνον,κλαίω για εκείνον,υποφέρω για εκείνον και κυρίως κάνω -ακόμα- πολλά για εκείνον.

Για να νιώθει περήφανος από όπου είναι για μένα. Για να μην θεωρήσει ποτέ ότι τον ξέχασα. Για να κάνει τον γύρο του κόσμου η ιστορία του και να μάθουν όλοι τι σημαίνει ένας παππούς να λατρεύει την εγγονή του και το αντίστροφο.

Δεν θα υπάρξει φορά που θα τον αναφέρω και δεν θα τρέμει η φωνή μου. Δεν θα υπάρξει μέρα που θα θυμηθούμε με την γιαγιά ιστορίες και δεν θα κλάψουμε.

Δεν θα υπάρξει φορά που δεν θα χαμογελάσουν οι άνθρωποι όταν ακούσουν ιστορίες από τον παππού μου.
Τον παππού τον Ανδρέα. Τον άνθρωπο που ομόρφυνε τα χρόνια της ζωής μου όσο τον είχα. Τον άνθρωπο που με πήγαινε σχολείο κάθε πρωί.

Τον άνθρωπο που έκανα κοπάνες και με πήγαινε στον εθνικό κήπο να ταΐσουμε πάπιες,αφού πρώτα μου έπαιρνε «κοκοροπιτα» (δηλαδή τυρόπιτα) από τον Θανάση τον φούρναρη της γειτονιάς.. Τον άνθρωπο που πηγαιναμε να πάρουμε λουλούδια έκπληξη για την γιαγιά. Τον άνθρωπο που 3 μήνες στο νοσοκομείο δεν μου άφησε το χέρι καμία μέρα και που με έβαζε να «φροντίζω» κι όλους τους ανθρώπους στον ίδιο οροφο αν αργούσαν να έρθουν τα παιδιά ή τα εγγόνια τους.

Τον παππού μου. Τον παππού μου που η μυρωδιά και η φωνή του δεν θα διαγραφούν ποτέ από το κεφάλι μου. Τον παππού μου που τραγουδούσαμε όλη μέρα κι όλη νύχτα και πάντα έλεγε «να είμαστε καλοι άνθρωποι». Παππού μου,ξέρεις ότι σ αγαπάω Ε; Ξέρεις ότι μου λειπεις Ε; Ξέρεις ότι μιλάμε στις φωτογραφίες σου Ε;
Αν δεν τα ξέρεις,μαθε τα! Σ αγαπάω. #ποντίκω», έγραψε στην ανάρτησή της η παρουσιάστρια.

«Η ωραιότερη αγκαλιά...»

Η Δανάη Μπάρκα θα έχει πάντα μαζί της την σκυλίτσα της Ρόξυ μιας και είναι φανερά η αδυναμία της. Αυτό άλλωστε επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά από την ανάρτηση, που έκανε στο Instagram με την φατσούλα της, γράφοντας στη λεζάντα ένα όλο νόημα κείμενο. Αν μπορούσε θα έπαιζε με τα σκυλιά όλου του κόσμου, καθώς πρόσφατα έβγαλε στον αέρα της εκπομπής ένα σκυλάκι, με το οποίο έπαιζε σα να είναι δικό της.

«Η ρόξυ της καρδιάς μου, Η ωραιότερη αγκαλιά», έγραψε η Δανάη Μπάρκα.