GNTM: Την έκοψαν επειδή είχε χοντρά πόδια και τώρα τη ζητάνε πίσω - Πως είναι σήμερα η Μαρία Χολίδου

Το ξέσπασμα που έκανε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
GNTM: Την έκοψαν επειδή είχε χοντρά πόδια και τώρα τη ζητάνε πίσω - Πως είναι σήμερα η Μαρία Χολίδου

Το αγαπημένο ριάλιτι μόδας, το Gntm, αναμένεται να ξαναβγεί στον αέρα στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν 2022 - 2023 και οι εκπλήξεις θα είναι πολλές μιας και η επιστροφή παλιών προσώπων προμηνύουν μια ριζική αλλαγή για αυτά που μέχρι τώρα ξέραμε για το πρόγραμμα.

Προφανώς και η παραγωγή είναι σε φάση ετοιμασιών και σίγουρα οι αιτήσεις θα είναι ήδη πάρα πολλές. Αυτό, που ωστόσο δεν ξέραμε και αποκαλύφθηκε από ένα Tik Tok βίντεο είναι πως κοπέλα που είχε κοπεί στην audition του 2021 προσεγγίστηκε αυτή τη φορά από το ίδιο το πρόγραμμα. Ο λόγος για τη Μαρία Χολίδου, η οποία αποκάλυψε με έντονο ύφος πως ο τροχός γύρισε για εκείνη. Αυτό που αναμένεται να μάθουμε τώρα είναι αν τελικά είπε το ναι και αν θα τη δούμε στον επόμενο κύκλο.

Η παραγωγή του Gntm ξαναζήτησε κοπέλα που είχε κόψει στο παρελθόν

Η Χολίδου μετά το κόψιμο της στέφθηκε «Star Πελοπόννησος»

To GNTM επέστρεψε και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την συχνότητα του Star. Οι τηλεθεατές ήταν εκείνοι οι οποίοι περίμεναν πως και πως αυτή την ιδιαίτερη στιγμή μιας και έχει αρκετό ενδιαφέρον ως project.

Μπορεί να είναι ακόμη η αρχή, βέβαια οι ανατροπές δεν έχουν λείψει καθόλου από τα πρώτα κιόλας επεισόδια όπου βλέπουμε τις auditions. Ανάμεσά τους πέρασε και το μοντέλο, η Μαρία Χολίδου.

Η ίδια μπορεί να μην κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση αλλά η ίδια δεν τα παράτησε κι ας μην άκουσε τόσο ευχάριστα σχόλια από την κριτική επιτροπή. Η Μαρία Χολίδου, μετά το GNTM πήρε μέρος σε καλλιστεία και μάλιστα, κέρδισε τον τίτλο «Star Πελοπόννησος», γεγονός το οποίο χαρακτήρισε «δικαίωση», σε δηλώσεις της στο Happy Day.

Το μοντέλο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δέχτηκα αρνητική κριτική, σχολίασαν το σώμα μου, είπαν ότι έχω χοντρά μπούτια, ότι κολλάνε μεταξύ τους, το μαγιό μου, τα παπούτσια μου. Βγήκα και δεν είχα καταλάβει τι έγινε, έβαλα τα κλάματα. Μου φάνηκε αστείο γιατί δεν θεωρώ ότι είμαι plus size μοντέλο.

Είναι η δική τους κρίση. Δεν θα ξαναπήγαινα. Πιο πολύ με ενόχλησε ο Μπράτης, ο οποίος μου έκανε επίθεση από την πρώτη στιγμή. Η απάντηση ήρθε σήμερα, δικαιώθηκα αλλά πάλι θα βρουν κάτι να πουν», είπε χαρακτηριστικά.